Terug naar overzicht
SPRAY Twice a Day

SPRAY Twice A Day

Houd je schermen schoon met dé antibacteriële schermreiniger

SPRAY Twice a Day doodt met succes 99,999% van de bacteriën en de 4 meest voorkomende ziekenhuisinfecties. SPRAY Twice A Day is op basis van water en bevat alleen actieve ingrediënten die veel worden gebruikt in menselijke hygiëne en cosmetische producten. Houd je schermen vrij van bacteriën, vet en vuil met SPRAY Twice A Day. Gebruik het op iPhone, iPad en Mac, en zelfs op je bril.
Bestel SPRAY Twice a Day

Veilig én makkelijk in gebruik

SPRAY Twice A Day is vrij van parfums, ammoniak, giftige stoffen, alcohol en parabenen. Omdat er geen alcohol is inbegrepen, bestaat er geen risico dat de oleofobe laag van het scherm van de telefoon wordt versleten. SPRAY Twice A Day is heel gemakkelijk in gebruik. Spuit de reinigingsvloeistof rechtstreeks op het scherm en veeg het scherm vervolgens af met de meegeleverde doek.
Neem contact op en vraag naar SPRAY Twice A Day

De voordelen van SPRAY Twice A Day

  • Doodt 99,999% van de bacteriën
  • Doodt de 4 meest voorkomende ziekenhuisinfecties
  • Vrij van parfum, ammoniak, giftige stoffen, alcohol of parabenen
  • Ongevaarlijk in het geval van inname of contact met huid en ogen

Wetenschappelijk getest

SPRAY Twice A Day is ontwikkeld in Denemarken in nauwe samenwerking met het Deense Technologisch Instituut. Het is goedgekeurd volgens ISO EN 1276, de Europese benadering om de antibacteriële werking in een reinigingsoplossing te vergelijken.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.