Terug naar overzicht
Apple Zakelijk - Office 365

Office 365

Microsoft Office 365 zakelijk

Waar je ook werkt, met welk device je ook werkt en of je dit nou online of offline doet: met Office 365 krijg je alles gedaan. En omdat het in Office 2019 mogelijk is om documenten te bewerken in de cloud, kun je overal en altijd bestanden aanmaken, bewerken en delen.

Programma’s van Office

Met Microsoft Office 2019 voor Mac maak je gebruik van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Office 2019 is gemaakt om nog makkelijker met klanten, collega’s en partners samen te werken. Gebruik de nieuwste toepassingen en bereik de gewenste resultaten.

Voor zakelijk gebruik

Met Microsoft Office heb je de keuze uit verschillende pakketten:

Office 365 Business Office 365 Business Premium Office 365 Business Essentials
BusinessToegang tot alle Office-programma’s Business PremiumToegang tot alle Office-programma’s Business EssentialsToegang tot services als Exchange, SharePoint en Skype voor Bedrijven
Business5 Macs of pc’s en 5 iPads/tablets en iPhones/telefoons Business Premium5 Macs of pc’s en 5 iPads/tablets en iPhones/telefoons Business Essentials-
BusinessInclusief 1 TB OneDrive opslag Business PremiumInclusief 1 TB OneDrive opslag Business EssentialsInclusief 1 TB OneDrive opslag
Business- Business PremiumInclusief zakelijke e-mail Business EssentialsInclusief zakelijke e-mail

Professionele hulpprogramma’s

Neem de naam van je bedrijf op in een zakelijke e-mailadres en vergroot je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met op maat gemaakte marketingmaterialen. Communiceer beter met klanten, collega’s en partners met diverse communicatieprogramma’s; van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per werknemer is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. Microsoft Office zal jouw bestanden altijd online opslaan, waardoor jij ze altijd en overal met mensen binnen en buiten jouw bedrijf kunt delen. Met de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team of partners.

Meer tijd om te werken

Met Office 365 kun je meer tijd besteden aan je werk en niet aan het installeren, bijwerken of synchroniseren van programma’s. Met Office 365 werk je namelijk altijd met de laatste versies van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Daarnaast worden je bestanden automatisch online opgeslagen, zodat je altijd de laatste versie kunt openen, bewerken en delen – waar je ook bent.

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden