Terug naar overzicht
Apple Zakelijk - Samenwerken

Samenwerken

Tegenwoordig werken we steeds vaker met bestanden die in de cloud worden opgeslagen en gedeeld. Buiten het feit dat online samenwerken efficiënter is, blijft het magisch om realtime te zien hoe een collega een document van je bewerkt. We noemen dit ook wel cloud collaboration. Amac biedt verschillende oplossingen die samenwerken in de cloud stimuleren en documenten delen, inzien en bewerken gemakkelijker maken.

Voordelen van cloud collaboration:

  • Beter overzicht van mappen en bestanden.
  • Verhoogde participatie van deelnemers.
  • Gemakkelijker toegang tot grote bestanden.
  • Real-time updates die direct voor anderen zichtbaar zijn.

Microsoft 365

Waar je ook werkt, met welk apparaat je ook werkt en of dit nou online of offline is: met Microsoft 365 krijg je alles gedaan. En omdat het met Microsoft 365 mogelijk is om samen te werken in de cloud, kun je overal en altijd bestanden maken, bewerken en delen met anderen.
Lees meer

G Suite

Deel gemakkelijk bestanden, werk snel samen en help medewerkers op verschillende locaties gemakkelijk met elkaar te communiceren. Met G Suite kunnen je teams sneller werken en krijgen ze iedere dag meer werk gedaan.
Lees meer

Dropbox Business

Met Dropbox Business heb je een centrale plek waar alle werkbestanden veilig kunnen worden opgeslagen en gesynchroniseerd met je werknemers en projectteams. Zo ontstaat er een betere en vooral efficiëntere samenwerking zodat zij hun potentie volledig kunnen benutten.
Lees meer

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.