Terug naar overzicht
Werkplekken

Papierloos vergaderen

Binnen steeds meer organisaties is vergaderen synoniem aan hoogwaardige besluitvorming. Van eenvoudig wekelijks directie-overleg tot complexe politieke omgevingen. Gebruiksvriendelijk, actiegericht, veelzijdig en optimaal geïntegreerd. Papierloos vergaderen helpt daarbij.
  • Minder vergadertijd
  • Betere kwaliteit van besluitvorming
  • Altijd actuele stukken bij de hand
  • Overzicht van alle besluiten
  • Iedereen goed voorbereid aan tafel

Neem contact op Download meer informatie

Of u nu voorzitter bent, vergaderdeelnemer of secretaresse, papierloos vergaderen biedt u tal van voordelen. Voor u én de organisatie. Het secretariaat heeft veel minder rompslomp van papier, is flexibeler en sneller. Vergaderdeelnemers kunnen sneller en makkelijker hun vergadering voorbereiden. Voorzitters krijgen meer grip op besluiten en de uitvoering ervan. Verantwoordelijken voor ‘vergadercultuur’ in de organisatie krijgen grip op performance. Daarnaast plukken ook IT-managers vruchten van onze oplossing.

Voorzitters:

Meer grip op het resultaat van vergaderingen. Controle op status van acties. Flexibel tot het uiterste.

Vergaderdeelnemers:

Alle stukken op de iPad. Sneller en makkelijker voorbereiden, sneller werken, geen gedoe met papier, e-mails, bijlages en documenten.

Secretariaat:

Vergaderingen ondersteunen wordt makkelijker, leuker en efficiënter. Minder geestdodend werk, meer flexibiliteit en meer tijd voor dingen die belangrijk zijn.

IT-Managers:

Veiligheid: ISO 27001 op software, dataopslag én bedrijfsproces. Echt veilig. In de cloud & on-premise, in Nederland. Ook voor Mobile Device Management.

Totaaloplossing
Voor organisaties die papierloos willen vergaderen levert Amac Zakelijk verschillende oplossingen en diensten. Ook hierbij denken we graag mee met de wensen en behoeften die voor elke organisatie weer anders zijn. Neem contact op om erachter te komen wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op Download meer informatie