Terug naar overzicht
iZettle Go

iZettle Pro

iZettle Pro

iZettle Pro is een nieuw app-gestuurd kassasysteem. Dit systeem, dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie, is een volledig kassasysteem voor jouw bar, cafe of restaurant. Bovendien is deze oplossing beschikbaar voor slechts een fractie van de prijs van een traditioneel kassasysteem.

In de zaak en achter de schermen


Je hebt de mogelijkheid om rekeningen te splitten, tafels te beheren, mobiel af te rekenen en trouwe klanten aan het systeem toe te voegen. Hiermee zorg jij ervoor dat je altijd klaar staat voor jouw klanten. Achter de schermen run jij je bedrijf slimmer omdat je meer inzage hebt in de productverkoop, het voorraadbeheer en het personeelsmanagement.

Lage kosten, geen contracten

Betaal minder per maand en verlaag je kosten zonder belangrijke functies op te geven. iZettle Pro is een volledig kassasysteem zonder verborgen kosten of contracten waar je niet vanaf kunt. iZettle Pro is er om verkoper en klant beter van dienst te zijn.

Modern, mobiel betaalsysteem

Maak jouw bedrijf nog onderscheidender met dit moderne betaalsysteem voor iPad. iZettle Pro zit boordevol functies en is bovendien zeer gebruik- en onderhoudsvriendelijk.

Betere resultaten

iZettle Pro biedt de mogelijkheid om op slimme manieren je data te analyseren en hier duidelijke rapporten van te maken. Hoeveel volume doe je van een product? Welke producten hebben de hoogste marge? Met iZettle Pro is deze informatie altijd binnen handbereik.

Totaaloplossing

Samen met de iZettle-kaartlezer kunnen al jouw betalingen op één locatie worden geregistreerd. Vanwege de naadloze samenwerking tussen iZettle Pro en de iZettle-kaartlezer is de balans opmaken nog nooit zo makkelijk geweest. Natuurlijk is iZettle Pro ook compatibel met alternatieve kaartlezers.

Zorg dat elke dag soepel verloopt


De iZettle Reader gaat naadloos samen met iZettle Pro voor de horeca. Zo kun je je klanten de beste service en betaalopties bieden. Accepteer namelijk niet alleen creditcard-, pin-, swipe en contactloze betalingen van alle grote maatschappijen, maar ook Apple en Google Pay.

Welk kassasysteem past het beste bij jouw bedrijf?


We bieden o.a. in samenwerking met iZettle en Lightspeed oplossingen voor elk type onderneming. Bekijk op de overzichtspagina welk kassasysteem het beste bij jouw bedrijf past.

Amac helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden