Terug naar overzicht
iZettle Go

iZettle GO

iZettle Go

Voor zowel de retail als de horeca kunnen wij een volledige kassa-oplossing bieden. Niet alleen met de hardware, maar zeker ook met de software. Zo werken wij samen met iZettle, een Point of Sale-systeem (POS). iZettle biedt niet alleen de hardware, maar ook de software.

Mobiel pinapparaat

Geen kleinzakelijk bedrijf is hetzelfde, maar wat vaststaat is dat ze allemaal betaald moeten worden. De iZettle Reader is een mobiel pinapparaat, dat snel is in te stellen en eenvoudig is in gebruik. Het stelt je in staat om creditcards van vrijwel alle grote creditcardmaatschappijen, en contactloze betalingen te accepteren - altijd en overal. Laat je klanten dus zelf kiezen hoe ze willen betalen en mis nooit meer een verkoop.

Kassa-app

De gratis iZettle kassa-app is een Point of Sale-tool die makkelijk in gebruik is. Hiermee kan je altijd slimmer verkopen, zelfs als je onderweg bent. Van het verkopen met een eenvoudig te gebruiken productoverzicht, tot het verwerken van betalingen en het in contact blijven met klanten: de iZettle-app maakt het simpel om aan één stuk door te verkopen.

Aan de slag

Het productoverzicht — dat je zelf handig kan inrichten en organiseren — is het centrale punt in de kassa-app. De afbeeldingen maken het doen van je verkopen snel en intuïtief. Daarnaast verzamelt de app ook waardevolle data, die je later kunt gebruiken om de prestaties van je bedrijf te meten en te verbeteren.

Doe de verkoop

Gebruik je mobiele app om elke verkoop te verwerken. Voeg makkelijk producten van je overzicht toe aan het winkelmandje, reken met één klik af en accepteer met een iZettle kaartlezer contante, creditcard en contactloze betalingen.

Printbon op maat

Rond je betaling nu nog sneller en duurzamer af door de bon per sms of e-mail naar je klant te versturen. Mocht je toch een voorkeur hebben voor een printbon, dan kan je deze ook personaliseren met het logo en de contactgegevens van je bedrijf.

Zorg dat elke dag soepel verloopt


Elke dag dat je bedrijf open is, is een gelegenheid om te doen wat je het liefste doet. Laat de iZettle Reader en de POS-app je helpen om je bedrijf van dag tot dag soepel te runnen.

Amac helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw bedrijf? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple in jouw organisatie te bespreken.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden