Terug naar overzicht
iHandhaving

iHandhaving

De handhaver/toezichthouder heeft als grootste verantwoordelijkheid de naleving van wet- en lokale regelgeving waarborgen. In deze complexe wereld vindt continu verandering plaats. Om toch een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de leefbaarheid en veiligheid, is het van belang dat de handhaver snel, eenvoudig en accuraat zijn taken kan uitvoeren. iHandhaving maakt dit mogelijk.

Neem contact op Download meer informatie

In de afgelopen jaren heeft iHandhaving zich ruimschoots in de praktijk bewezen. In samenwerking met diverse overheidsinstanties is iHandhaving steeds verder door ontwikkeld, tot het krachtige, modulaire platform dat het op dit moment omvat.

iHandhaving kan worden ingezet bij gemeenten en civiele organisaties. Onder de mogelijkheden behoren inspectie, verbaliseren, meldingen, toezicht en andere opsporings- en communicatietaken. Dankzij iHandhaving zijn handhavers gemiddeld meer dan 90% van hun tijd op straat aanwezig.


Mulder Handhaving
iHandhaving biedt eenvoudige Mulder Handhaving op iPhone, iPad, iPad mini of iPod. Er is een directe koppeling met CJIB en BRS, waardoor een snelle afhandeling zonder uitval kan worden bewerkstelligd.
Parkeren
iHandhaving biedt de mogelijkheid om vanaf een iOS apparaat toezicht te houden op voertuigen en parkeerbeleid.
iFiets
Dankzij de iFiets module binnen iHandhaving wordt de administratie omtrent hinderlijke fietsen en fietswrakken eenvoudig en efficiënt.
iMarkt
Met een iPad heeft u een geweldig scherm op zak. Meer dan genoeg ruimte om een plattegrond op te laten zien. Met de iMarkt module van iHandhaving heeft u in één oogopslag inzicht in de bezetting van de markten in uw gemeente.
Vergunningen
Met de Vergunningen module kunt u snel documenten en vergunningen op locatie raadplegen. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste en actuele informatie, ook onderweg!
Chat & Kennis
Door de veilige chatfunctie van iHandhaving, kunnen de handhavers op straat eenvoudig en veilig met elkaar communiceren. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te toetsen en een geheel geautomatiseerde vraagbaak functie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over iHandhaving en de verschillende modules? Neem contact met ons op en vraag de uitgebreide folder aan.

Neem contact op Download meer informatie