Terug naar overzicht
Sophos beveiliging

Sophos beveiliging

Sophos Endpoint Protection biedt een simpele maar zeer effectieve beveiliging voor de Macs binnen jouw organisatie. Sophos blokkeert malware en geïnfecteerde bestanden door veelgebruikte technieken en gedraging te herkennen. Door middel van machine learning kan Sophos een mogelijk gevaar snel detecteren en jouw organisatie ervan op de hoogte stellen. 

Web control

Je kunt zelf definiëren voor welke categorieën websites je een filter wilt toepassen. Daarnaast kunnen websites, die een potentieel gevaar met zich meebrengen, automatisch worden geblokkeerd.

Application control

Selecteer welke applicaties je standaard wilt blokkeren op de Macs van je medewerkers via een simpele point-and-click-interface.

Data control

Dataverlies Preventie tools zorgen ervoor dat je verkeer van data kunt monitoren en beperkingen kunt opstellen voor het verplaatsen van data. Je kunt bijvoorbeeld voorkomen dat een bestand met gevoelige informatie kan worden gedeeld via web-based e-mail.

Sophos Central Dashboard

Sophos Central Dashboard is een overzichtelijk portaal waarin je in een oogopslag de meest recente meldingen terugvindt, gebruikers toevoegt en logs inziet. Je kunt direct acteren op hoge beveiligingsrisico’s en achterhalen wat de herkomst is van het gevaar.

Automated Malware Removal

De lichtgewicht applicatie van Sophos Endpoint Protection zorgt ervoor dat er continue monitoring plaatsvindt. Deze grijpt direct in bij een bedreiging en geeft zowel je werknemer als de IT-beheerder een melding hiervan.

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden