Terug naar overzicht
Identiteitsbeheer

Identiteitsbeheer

De standaard voor identiteitsbeheer

Met een toenemende mate aan cloudapplicaties is het voor bedrijven tegenwoordig steeds lastiger om grip te krijgen op de toegang tot deze applicaties. Medewerkers worden bij elke cloudapplicatie verzocht om hun login gegevens in te voeren. Iets dat niet per se bijdraagt aan een goede gebruikerservaring. Okta Identity Management stroomlijnt deze journey waarbij de organisatie te allen tijde de controle houdt.

Single Sign-On

Met Single Sign-On (SSO) zorg je voor:
  • 50% reductie in login-gerelateerde helpdeskvragen
  • 50% sneller voor gebruikers om in te loggen bij een nieuwe applicatie
  • 5 keer snellere integratie van IT bij overnames

Voordelen Okta

  • Verwijderd groeibarriere
  • Lagere kosten, hogere efficiency
  • Versterk uw beveiliging en compliancy

Beheerde toegang centraal geregeld

Om nieuwe medewerkers toegang te verlenen tot alle cloudapplicaties, moeten er nieuwe accounts worden aangemaakt. Maar hoe ga je om met medewerkers die jouw organisatie verlaten? Afhankelijk van de omvang van jouw organisatie kan het een uitdaging zijn om de toegang hiervoor in te trekken. Met Okta Identity Management kun je dit centraal regelen via een simpel en intuïtief portaal. 

Interesse in een demo van Okta?

Okta ondersteunt meer dan 5500 cloud applicaties. Bekijk hier de volledige lijst.
Interesse? Neem contact op met een van onze zakelijk accountmanagers.

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden