Terug naar overzicht
Back-up

Back-up

Wat zou het voor jou betekenen als je niet meer over jouw data kunt beschikken? Door problemen met jouw opslagmedium, hardware-problemen of zelfs diefstal? Wij bieden overzichtelijke oplossingen als het gaat om veilig, betrouwbaar en makkelijk kunnen werken met je documenten, applicaties en zelfs de instellingen op jouw apparaten.

Mobiele oplossingen van LaCie

Wanneer je voor jouw bedrijf veel onderweg bent, of altijd op locatie werkt, kan een mobiele harde schijf een perfecte oplossing zijn. Deze zijn namelijk makkelijk mee te nemen en kunnen vaak ook nog eens tegen een stootje. De opslagmogelijkheden verschillen van 1 TB tot 8 TB.

RAID-oplossingen van LaCie

Een RAID-opstelling is een manier om een aantal harde schijven in verschillende configuraties op te stellen, zodat je altijd een back-up hebt. Het is een nog veiligere manier om een back-up te draaien, omdat je dit niet zelf hoeft te doen, maar RAID dit de hele dag door voor jou doet.

NAS-oplossing van Synology

Het veilig opslaan en delen van alle zakelijke documenten wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven stappen daarom over van het gebruik van USB sticks of externe harde schijven naar een NAS. NAS staat voor Network Attached Storage en is een oplossing waarmee je eenvoudig alle belangrijke documenten centraal en veilig kunt opslaan in je eigen (bedrijfs)netwerk. Een NAS-apparaat van Synology zorgt ervoor dat je vanaf je iPhone, iPad of Mac overal bij je bestanden kunt.

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden