Terug naar overzicht
Apparaatbeheer Apple Business Manager

Volume Purchase Program

De beste apps voor jouw bedrijf

De kracht van Apple ligt niet alleen in de hardware. De App Store biedt toegang tot de grootste collectie van mobiele apps ter wereld. Om de volledige potentie van de App Store te benutten kan je binnen jouw organisatie gebruik maken van het Volume Purchase Program (VPP).

Volume Purchase Program

Volume Purchase Program (VPP) geeft jouw organisatie de gelegenheid om in één keer meerdere exemplaren van een app aan te schaffen. Via MDM kunnen deze apps vervolgens verdeeld worden naar iPhone, iPad en/of Mac. Hiermee heb je het hele distributieproces – van begin tot eind – in de hand. En jouw organisatie is en blijft eigenaar van de apps.

Gestroomlijnde distributie

De apps worden gepusht naar apparaten binnen de MDM-omgeving. Dit kan naar alle apparaten, maar óók naar specifieke groepen zoals het managementteam, de technische staf of alleen de accountmanagers. Zodra er een wijziging plaatsvindt, omdat een medewerker uit dienst treedt of van afdeling wisselt, kan de app worden ingetrokken en worden toegekend aan een andere medewerker.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.