Terug naar overzicht
Apparaatbeheer Apple-only

Apple-only

Apparaatbeheer

De MDM-standaard voor Apple-management

Apparaatbeheer hoeft geen tijdrovende job te zijn! Met Mobile Device Management-systeem Jamf maak je het instellen en beheren van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie eenvoudig. Zo kun je je waardevolle tijd weer in andere belangrijke zaken steken!

Uitrol zonder zorgen

Bezorg je gebruikers de perfecte onboarding experience. Dankzij zero-touch configuratie kun je nieuwe apparaten met het grootste gemak binnen jouw organisatie uitrollen.
  • Open verpakking
  • Zet Apple-apparaat aan
  • Klaar, er is geen stap 3

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer is de dagelijkse kost voor IT afdelingen. Met een uitgekiend Mobile Device Management-systeem ga je verder dan de configuratieprofielen. Gebruik bijvoorbeeld policies en scripts om apparaten in te stellen voor de optimale gebruikerservaring!

App-beheer

Schaf apps in bulk aan via het Volume Purchase Program (VPP) en kies je implementatiemethode: maak ze automatisch beschikbaar of deel ze via een Self Service-catalogus.

Inventaris

Verzamel dankzij het MDM-systeem automatisch gegevens over hardware, software en beveiligingsconfiguraties van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie. Maak aangepaste rapporten, waarschuwingen en beheer softwarelicenties en garantieregistraties. Gebruik inventaris om doorlopend beheer te automatiseren.

Self Service

Geef gebruikers toegang tot je eigen App Store. Geef ze de mogelijkheid om apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden zonder een helpdeskticket.

Veiligheid

Beveilig de Apple-apparaten van jouw organisatie door gebruik te maken van de ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, beperk schadelijke software en patch al jouw Apple-apparaten zonder interactie van gebruikers.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.