Terug naar overzicht

Apparaatbeheer Apple-only

Apple-only

De standaard voor Apple-management

Apparaatbeheer hoeft geen tijdrovende job te zijn! Met Jamf maak je het instellen en beheren van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie eenvoudig. Zo kun je je waardevolle tijd weer in andere belangrijke zaken steken!

Deployment

Bezorg je gebruikers de perfecte onboarding experience. Dankzij zero-touch configuratie kun je nieuwe apparaten met het grootste gemak uitrollen.

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer is de dagelijkse kost voor IT afdelingen. Ga verder dan de configuratieprofielen en gebruik bijvoorbeeld policies en scripts om apparaten in te stellen voor de optimale gebruikerservaring!

Applicatiebeheer

Schaf apps in bulk aan via het Volume Purchase Program (VPP) en kies je implementatiemethode. Maak ze automatisch beschikbaar of deel ze via een Self Service-catalogus.

Inventaris

Verzamel automatisch gegevens over hardware, software en beveiligingsconfiguraties van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie. Maak aangepaste rapporten, waarschuwingen en beheer softwarelicenties en garantieregistraties. Gebruik inventaris om doorlopend beheer te automatiseren.

Self Service

Geef gebruikers toegang aan je eigen app store. Geef ze de mogelijkheid om apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden zonder een helpdeskticket.

Veiligheid

Beveilig de Apple-apparaten van jouw organisatie door gebruik te maken van de ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, beperk schadelijke software en patch al jouw Apple-apparaten zonder gebruikersintereactie.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden