Terug naar overzicht
Device Enrollment Program

Device Enrollment Program

In het bedrijfsleven worden veel verschillende Apple-apparaten ingezet. Denk aan MacBooks, iPads en iPhones. Hoe rol je optimaal meerdere apparaten uit? Hoe kan een systeembeheerder controle houden over al deze nieuwe apparaten en bijbehorende apps en instellingen?

Het DEP reseller-ID van Amac is 3951320

Device Enrollment Program (DEP)

Het Device Enrollment Program (DEP) koppelt de iPad, iPhone en Mac, wanneer deze voor de eerste keer opstart, automatisch aan het MDM-systeem van jouw organisatie. Hierdoor hoeft de gebruiker (en de ICT-afdeling) geen handelingen meer te verrichten. Het MDM-systeem configureert automatisch zaken als e-mail, wifi, apps en andere instellingen. Zo is de iPad, iPhone en Mac uit de verpakking direct gebruiksklaar.

Nieuwe apparatuur in jouw organisatie

Ben je van plan om voor meerdere medewerkers nieuwe apparatuur in te zetten? Door gebruik te maken van het Apple Device Enrollment Program (Apple DEP) bespaar je veel tijd doordat alle apparaten voor uitgifte aan je medewerkers al geconfigureerd zijn.

Mobile Device Management (MDM)

Een Mobile Device Management-systeem (MDM) biedt waanzinnige mogelijkheden met betrekking tot het beheer van iPad, iPhone en Mac. Een iPad, iPhone of Mac is bij het uitpakken meestal niet direct gekoppeld aan een MDM-systeem. Amac Zakelijk levert echter iPads Apple apparaten die vanuit de doos direct worden verbonden met je MDM-systeem en daardoor meteen in gebruik kunnen worden genomen.
Meer informatie over MDM-systemen

Veiligheid en continuïteit

Een iPad, iPhone of Mac zal altijd gekoppeld blijven aan jouw organisatie en daardoor altijd traceerbaar en zichtbaar blijven – zelfs na een volledig softwareherstel. Dit maakt hem een stuk minder interessant voor diefstal. Naast het leveren van iPads, iPhone en Mac, begeleidt Amac Zakelijk jou bij het aanmeldingsproces van DEP bij Apple. Ook ondersteunen we bij de koppeling van je nieuwe of huidige MDM-systeem.

Amac Pro helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden