Terug naar overzicht
Apple kantoorautomatisering

Dé specialist in Apple-kantoorautomatisering

Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Inmiddels beschikken we over ruim 15 jaar ervaring in het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van het Apple-platform binnen de zakelijke markt. Met Amac kiest u voor een partner die totaaloplossingen op maat biedt binnen een grote diversiteit aan branches. Vanzelfsprekend zijn al onze medewerkers door Apple gecertificeerd.

Met ruim 700 medewerkers is Amac niet alleen de grootste zakelijk Apple-specialist van Nederland, ook beschikken wij over het meest omvangrijke leverings-, trainings- en serviceprogramma.

Onze oplossingen en diensten

  • Apple-producten en accessoires
  • Bedrijfssoftware
  • MDM-oplossingen (Mobile Device Management)
  • Wifi-oplossingen
  • Opslag-, back-up- en clouddiensten
  • Advies en hoogwaardige trainingen op maat

Alles op het gebied van Apple-kantoorautomatisering vindt u bij Amac. Ook beschikt Amac over een eigen Apple Repair Center. Met meer dan 50 Apple-technici is dit het grootste Apple Repair Center van de Benelux.

Amac is altijd in de buurt

En zijn uw medewerkers veel onderweg of beschikt uw onderneming over een landelijk kantorennetwerk, dan is Amac altijd dichtbij. Met 46 winkels in Nederland is Amac altijd in de buurt voor service en advies.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Amac Zakelijk via telefoonnummer 088 - 77 060 20 (lokaal tarief) of stuur een e-mail aan zakelijk@amac.nl

Neem contact op