Terug naar overzicht
Apple Zakelijk Oplossingen

Oplossingen

Digitale Transformatie

Digitale transformatie is niet zomaar een trend die voorbij komt waaien. Het is de brug tussen IT en je diensten, zodat je productiviteit kan boosten…en je bedrijf zal groeien. Bedrijven die inzetten op digitale transformatie komen efficiënter tegemoet aan hun klanten, leveranciers en medewerkers.

Amac zoekt voortdurend naar oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten productiever, efficiënter en veiliger werken. Zo wordt je leven eenvoudiger en kan je je meer concentreren op wat echt telt voor je zaak.

Apparaatbeheer

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM), centraliseer je het beheer van alle iOS-, macOS- of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
Lees meer

Samenwerken

Tegenwoordig werken we bedrijfsmatig steeds vaker met bestanden die in de cloud worden opgeslagen en gedeeld. Dit maakt werken steeds efficiënter en gemakkelijker. Amac biedt verschillende oplossingen die samenwerken stimuleren en het gemakkelijker maken om projecten te beheren en documenten te delen, inzien en te bewerken.
Meer informatie

Kassasystemen

Wil jij ontdekken wat een moderne, veilige en mobiele iPad-kassa voor jou en je winkel of horecazaak kan betekenen? We bieden moderne en veilige oplossingen voor elk type onderneming o.a. in samenwerking met iZettle en Lightspeed.
Lees meer

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden