Terug naar overzicht
Apple Zakelijk Financiering

Oplossingen

Digitale Transformatie

Digitale transformatie is niet zomaar een trend die voorbij komt waaien. Het is de brug tussen IT en je diensten, zodat je productiviteit kan boosten…en je uiteindelijk kan groeien.

Amac zoekt voortdurend naar oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten productiever, efficiënter en veiliger werken. Zo wordt je leven eenvoudiger en kan je je meer concentreren op wat echt telt voor jouw organisatie.
Neem contact op

Apparaatbeheer

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM), centraliseer je het beheer van alle iOS-, iPadOS-, macOS- of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
Lees meer over apparaatbeheer

Samenwerken

Tegenwoordig werken we steeds vaker met bestanden die in de cloud worden opgeslagen en gedeeld. Dit maakt werken steeds efficiënter en gemakkelijker. Amac Pro biedt verschillende oplossingen die samenwerken stimuleren en het gemakkelijker maken om projecten te beheren en documenten te delen, inzien en te bewerken.
Ontdek samenwerken

Back-up & Beveiliging

Verlies van data, een datalek, een computervirus of geen toegang meer tot jouw data; het is iedereens nachtmerrie in dit digitale tijdperk. Amac Pro biedt de beste back-up- en beveiligingsoplossingen voor jouw organisatie – zowel cloud-based als on-premise.
Meer informatie over back-up & beveiliging

Webshop op maat

Apple-producten makkelijk distribueren zonder gedoe voor jouw organisatie? Amac Pro biedt een oplossing met een webshop op maat. Bepaal op voorhand bepaal welke producten er aangeschaft kunnen worden en laat de eindgebruiker zelf kiezen. Extra accessoires of verzekeringen toevoegen is geen probleem. Ook het afleveradres kan zelf gekozen worden.
Ontdek onze webshop op maat

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.