Terug naar overzicht
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Het verblijf in een ziekenhuis is natuurlijk nooit prettig. Amac Zakelijk streeft in samenwerking met BeagleBoxx om deze ervaring toch zoveel mogelijk te verzachten en het welzijn te vergroten. We voorzien de patiënt van informatie over het behandelingstraject, bieden entertainment en geven ze de tools om eenvoudig met het thuisfront te kunnen communiceren.

In het ziekenhuis draait alles uiteindelijk om het welzijn van de patiënten. Dat gaat een stuk verder dan alleen de behandeling. Bestuurs- en managementvergaderingen zijn essentieel om de organisatie goed te laten functioneren en het welzijn van de patiënten te bevorderen. Daarom is een goede, snelle besluitvorming ontzettend belangrijk. Amac Zakelijk faciliteert in de implementatie van papierloos vergaderen en levert ondersteunde diensten als Wi-Fi, Mobile Device Management en doelgerichte communicatie naar uw patiënten en personeel middels narrowcasting.

Zorggroepen
Zorggroepen bestaan vaak uit complexe samenwerkingen tussen o.a. huisartsen, apotheken en fysiotherapeuten. Hierdoor wordt er vaak gezocht naar oplossingen op maat die de communicatie tussen deze instanties bevorderd en de mogelijkheden van de patiënt met nieuwe innovaties tot een hoger niveau tillen. Omdat de patiënten vaak tussen de verschillende instanties moeten schakelen is het van essentieel belang dat de documentatie zoals bijvoorbeeld het patiëntendossier en behandelingstrajecten veilig worden gedistribueerd en opgeslagen. 

Ook wordt er vaak gewerkt met chronisch zieken, zoals diabetici en COPD klanten. Hiervoor heeft Amac Zakelijk een speciale oplossing, genaamd Thuismeting. Deze oplossing, ontwikkeld door Focus Cura, biedt de patiënten de gelegenheid om vanuit huis, doch tegelijkertijd onder begeleiding van een hulpverlener, metingen te verrichten. De metingen worden direct verstuurd naar de hulpverlener, waarop deze de medicatie of het behandelingstraject kan verbeteren. De organisatorische kant krijgt vanuit Amac Zakelijk vaak ondersteuning bij de implementatie van papierloos vergaderen.