Terug naar overzicht
Eerstelijns

Eerstelijns

Amac Zakelijk werkt samen met eerstelijns hulpverleners zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten om de zorg efficiënter, veiliger en eenvoudiger te laten verlopen. We verzorgen de volledige praktijkautomatisering, waarbij u kunt denken aan Apple Hardware, Wi-Fi, Back-up, Financiering, en Narrowcasting.

Voor fysiotherapeuten ondersteunen wij in de implementatie van het vernieuwende Physitrack platform, dat fysiotherapeuten de mogelijkheid geeft snel en eenvoudig complete oefenprogramma's naar hun patiënten te sturen, een korte behandeling op afstand te kunnen bieden en hun patiënten tussentijds te monitoren op therapietrouw, pijnniveaus en algemene terugkoppeling.

Physitrack
Duidelijke instructies, direct resultaat

Meer dan 1.200 volledig Nederlands gesproken oefenvideo's in HD
Ontworpen door fysiotherapeuten en klinische experts van over de hele wereld
Binnen enkele seconden oefenprogramma's opstellen
Gratis patiënten app PhysiApp (geschikt voor iOS, Android en web)

Physitrack is hét platform voor fysiotherapeuten. Het is ontstaan vanuit het verlangen om op een effectievere manier oefenprogramma’s voor te schrijven, maar ook om patiëntresultaten te vergroten en om verspilling in wereldwijde gezondheidszorg te voorkomen. 

De fysiotherapeut kan dankzij Physitrack in een handomdraai oefenprogramma's samenstellen en deze direct doorsturen naar de patiënt. Daarnaast ontstaat er directe communicatie tussen patiënt en fysiotherapeut. Denk hierbij aan het opvragen van de therapietrouw, pijnniveaus en algemene terugkoppeling.

Voordelen:

  • Er ontstaat directe communicatie tussen u en uw patiënt
  • Digitaal versturen van vragenlijsten bespaart veel tijd
  • Ontvang pijnregistratie en therapietrouw vanuit uw patiënt
  • Maakt een proactieve houding binnen fysiotherapie mogelijk
  • Sluit aan bij jongere doelgroep
  • Spendeer meer tijd aan uw patiënten

Amac Zakelijk heeft in samenwerking met Physitrack een speciale webshop ingericht. Hier kunt u binnenkort een voorgeïnstalleerde iPad en bijbehorende accessoires aanschaffen, zodat u direct aan de slag kunt met Physitrack. Uiteraard kan Amac ook ondersteunen bij uw praktijkautomatisering, waar we kijken naar de implementatie van Mac en iOS en de integratie daarvan met uw informatiesysteem.