Terug naar overzicht

Non profit

Gemeente en Provincie

Waar belangrijke besluiten worden gevormd, moet vergaderd worden. Met de vele vergadermomenten en een steeds strakker tijdsschema, biedt nieuwe technologie geweldige mogelijkheden. De gemeenten van Nederland zijn complexe organisaties en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun oplossingen. Daarom werkt Amac Zakelijk samen met DocWolves om een krachtige oplossing te bieden voor de besluitvorming: Ourmeeting.
Lees meer

Gezondheidszorg

Het verblijf in een ziekenhuis is natuurlijk nooit prettig. Amac Zakelijk streeft in samenwerking met BeagleBoxx om deze ervaring toch zoveel mogelijk te verzachten en het welzijn te vergroten. We voorzien de patiënt van informatie over het behandelingstraject, bieden entertainment en geven ze de tools om eenvoudig met het thuisfront te kunnen communiceren.
Lees meer

Gehandicaptenzorg

De iPad speelt een belangrijke rol in de innovatie van de gehandicaptenzorg. Naast de mogelijkheid tot papierloos vergaderen, klinische oefenoplossingen en documentendistributie, biedt Amac Zakelijk ook een BeeldZorg oplossing.
Lees meer

Ouderenzorg

Ook in de ouderenzorg is contact met de hulpverlener essentieel voor het welzijn van de cliënt. Evenals bij gehandicaptenzorg is het de doelstelling van de overheid om de ouderen zo lang mogelijk in eigen huis te laten verblijven. Dit komt ten goede voor het welzijn, aangezien de mensen langer in contact blijven met hun omgeving, zelf hun boodschappen kunnen blijven doen en hierdoor een actiever en daarmee gezonder leven lijden.
Lees meer

Eerstelijns

Amac Zakelijk werkt samen met eerstelijns hulpverleners zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten om de zorg efficiënter, veiliger en eenvoudiger te laten verlopen. We verzorgen de volledige praktijkautomatisering, waarbij u kunt denken aan Apple Hardware, Wi-Fi, Back-up, Financiering, en Narrowcasting.
Lees meer