Terug naar overzicht

Native Union clic card hoesje iPhone 12 Pro Max - bruin

new
Zoom
  • Italiaans leer
  • Ruimte voor een bankpas
  • Draadloos opladen
Levertijd:
€ 41,28

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Deze stijlvolle hoes is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo neem jij jouw belangrijkste pasje mee in de Native Union Clic Card. De hoes is gemaakt van Nappa leer uit Italië. De sterke constructie van de hoes beschermt jouw iPhone ... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Native Union clic card hoesje iPhone 12 Pro Max - bruin

Deze stijlvolle hoes is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo neem jij jouw belangrijkste pasje mee in de Native Union Clic Card. De hoes is gemaakt van Nappa leer uit Italië. De sterke constructie van de hoes beschermt jouw iPhone tegen krassen en stoten. Je iPhone kan je met dit hoesje draadloos opladen: ondersteunt MagSafe en Qi. Met de Native Union Clic Card heb je zowel een stijlvolle als functionele iPhone case.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode CCARD-TAN-NP20L
Merk Native Union
Model Hoesje
Sluiting Geen
Kleur Bruin
Geschikt voor iPhone 12 Pro Max
Draadloos opladen Ja
Materiaal Nappaleer uit Italië
In de doos Native Union Clic Card hoesje iPhone
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.