Terug naar overzicht

Microsoft Office

Microsoft Office

Microsoft Office

Waar je ook werkt, met welk device je ook werkt en of dit nou online of offline is: met Office krijg je alles gedaan. En omdat het in Office 2019 mogelijk is om documenten te bewerken in de cloud, kun je overal en altijd geweldig werk leveren.

Microsoft Office 2019 voor Mac

Met Microsoft Office 2019 voor Mac maak je gebruik van Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Office 2019 is gemaakt om nog makkelijker met vrienden, familie, collega’s en studiegenoten samen te werken. Gebruik de nieuwste toepassingen en bereik gewenste resultaten. Alle Microsoft Office programma’s zijn verkrijgbaar in de uitvoering Thuisgebruik & Studenten en Thuisgebruik & Zelfstandigen, welke een eenmalige aankoop zijn. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Meer tonen

Met het nieuwe Microsoft Office 365 Home Premium pakket kun je alle Office programma’s gebruiken op vijf Macs óf pc's, vijf iPads/tablets en vijf iPhones/smartphones. De Microsoft Office 365 Personal versie is te gebruiken op één Mac óf pc, één iPad/tablet en één iPhone/smartphone. Daarnaast krijg je bij de 365 pakketten maar liefst 1 TB aan online opslag cadeau. Met het eenjarige Office 365-abonnement krijg je altijd de nieuwste versie van de Office-toepassingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.