Terug naar overzicht

Knomo

Knomo

Knomo

Het Britse Knomo staat voor elegante tassen en organisers van hoge kwaliteit, die ontworpen zijn om elke dag makkelijker te maken. Elke tas bevat vele functionele details en een Knomo ID, waarmee je een verloren tas eenvoudig kunt opsporen.

Vind jouw Knomo bij Amac

Bij Amac vind je een breed aanbod Knomo tassen, organisers en iPad en iPhone cases. Met een Knomo tas of organiser vervoer jij je MacBook of iPad helemaal in stijl. Kies voor een leren laptoptas zoals de Kobe Messenger Bag of ga voor de stoere Falmouth Backpack van stevig canvas. De combinatie van de beste materialen, extra vakjes, comfortabele schouderriemen en handvaten zorgen ervoor dat een Knomo tas een ideale manier is om je MacBook, iPad en al je andere accessoires dagelijks mee te nemen. Toon meer

Knomo is een ontwerpstudio in Engeland dat niet alleen producten realiseert met veel stijl en klasse, maar ook de allerhoogste kwaliteit materialen gebruikt. Voor veel producten wordt namelijk ‘Full Grain’ leer gebruikt. Dit is de toplaag van de huid, die gekenmerkt wordt door een natuurlijke nerftekening en bescherming biedt tegen slijtage en vuil. Een belangrijke eigenschap hiervan is dat het leer niet nabewerkt wordt, waardoor de producten van Knomo duurzaam en uniek zijn.

Er komen geen producten overeen met de selectie.