Terug naar overzicht

Lander Torrey hoesje iPhone 12 mini - paars

new
Zoom
 • Beschermende case
 • Ultra dun, lichtgewicht design
 • Voor extreme klimaatomstandigheden
 • Inclusief polsbandje
 • Reflecterende details
 • Valbescherming tot ca. 3 meter
Levertijd:
€ 33,02

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De Torrey case van Lander is ontworpen voor de moderne avonturiers. De case heeft een slank design en beschermt de iPhone tegen natuurlijke elementen. Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Lander Torrey hoesje iPhone 12 mini - paars

De Torrey case van Lander is ontworpen voor de moderne avonturiers. De case heeft een slank design en beschermt de iPhone tegen natuurlijke elementen.

De ThermoLine™ isolatie laag zorgt ervoor dat de iPhone werkzaam blijft, zelfs in extreme klimaatomstandigheden (-18°C tot 49°C). De Torrey case is daarnaast voorzien van een afneembaar polsbandje en heeft een vlak, grindachtige structuur voor extra grip op de smartphone. De schok-absorberende TPU constructie weerstaat een val tot ca. 3 meter. Door reflecterende accenten op de case, kun je deze ook in het donker gemakkelijk terug vinden.

Specificaties

ThermoLine™ helpt de iPhone te beschermen tegen klimaat effecten van ca. -18°C tot 49°C. - ILLUMIFIND™ zijn reflecterende details, zodat de case ook in het donker gemakkelijk te vinden is. - Ultra dun en lichtgewicht design

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 4PTP2-APG54-9GF
Merk Lander
Model Hoesje
Sluiting Vlindersluiting
Geschikt voor
 • iPhone 12 mini
 • In de doos Lander Torrey hoesje iPhone 12 mini - paars
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.