Terug naar overzicht

iPhone 12 mini

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 12 mini-modellen. Bestel hier jouw iPhone 12 mini en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 12 mini kopen

Het lange wachten is voorbij. iPhone 12 mini is gelanceerd en binnenkort kun je de nieuwe smartphone van Apple hier kopen. iPhone 12 mini is een geheel vernieuwde iPhone, de allereerste mini in zijn soort. Hij heeft alles wat je van de nieuwste iPhone verwacht, en meer. iPhone 12 mini heeft een nieuw design en is weer meer geavanceerd. De smartphone heeft natuurlijk de ongekende mogelijkheden voor een ultiem gebruikersgemak, waar wij in ieder geval naar uit hebben gekeken. Flinterdun, lichtgewicht en toch oersterk. iPhone 12 mini heeft het allemaal.

Klein maar heel erg fijn

Het is een primeur. 2020 is het jaar waar Apple naast grotere iPhones ook iets kleinere modellen gaat verkopen. iPhone 12 mini is ook met recht een mini vergeleken met de andere modellen van iPhone 12. De mini tikt namelijk net de 5,4 inch aan. Hiermee is iPhone 12 mini het kleinste model van de iPhone 12-serie. Voor mensen die niet houden van een grote telefoon is dit daarom ook de beste keuze. iPhone 12 mini is namelijk een klein beest aan de binnenkant.

  • iPhone 12 mini is de beste keuze voor een kleine smartphone
  • De kleinste iPhone in jaren

iPhone mini specs liegen er niet om

Het formaat van 5,4 inch is misschien kleiner dan de andere iPhone 12-modellen, maar iPhone 12 mini heeft precies dezelfde A14-chip als zijn letterlijk grotere broers. Hiermee krijg je een langere batterijduur, maar ook snellere prestaties. De mini is dan ook perfect voor iedereen die een kleine, maar extreem snelle iPhone wil. iPhone 12 mini deelt hetzelfde ontwerp als zijn grotere broers, waardoor de smartphone ook lijkt op een iPhone 4 of iPhone 4s.

De nieuwe smartphone van Apple heeft een dubbele camera op de achterkant, waarmee je perfecte foto’s maakt. Even snel een vakantiekiekje maken? iPhone 12 mini is de kleinste, maar ook beste compagnon voor jouw fotogenieke avonturen.

Alle iPhones dit jaar krijgen een nieuwe schermtechnologie. Dit heet ‘Ceramic Shield’. Door deze nieuwe technologie is iPhone 12 mini tot vier keer sterker geworden. Wees dus niet bang als je jouw iPhone een keer laat vallen. Jouw nieuwe iPhone kan hier zeker wel tegen.

  • Net zo sterk als zijn grotere broers dankzij de A14 Bionic-chip

Klein in formaat én prijs

iPhone 12 mini is misschien het kleinste model van dit jaar, maar dat neemt niet weg dat de iPhone een ijzersterk toestel is. Hier voegen we ook het kleinste prijsje aan toe.

De iPhone 12 mini begint bij 64 GB opslag en kun je ook kopen in de 128 GB- en 256 GB-versie. Daarbij kies je uit verschillende opvallende kleuren. Deze zijn zwart, wit, rood, blauw en groen.

  • De goedkoopste iPhone in de 12-serie

iPhone 12 mini kopen bij Amac

Je kunt iPhone 12 mini binnenkort kopen bij Amac. De pre-order van de smartphone is vanaf vrijdag 6 november 14.00 uur, het echte bestellen kan vanaf vrijdag 13 november 08.00 uur. Houd onze website in de gaten en je weet het snelst wanneer je iPhone 12 mini kunt kopen. Of laat je e-mailadres achter. Dan weet je direct wanneer je de nieuwste iPhone kunt kopen bij Amac. We sturen je dan een mailtje waarin staat wanneer het mogelijk is om jouw iPhone 12 mini te kopen.