Terug naar overzicht
Inschrijving Amac Onderwijs nieuwsbrief gelukt

Inschrijving Amac Onderwijs nieuwsbrief

Het is gelukt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de Amac Onderwijs nieuwsbrief. Vanaf nu ontvang je als eerste het laatste nieuws over ervaringen uit het onderwijs, Apple-lanceringen, de beste educatieve producten, tips & tricks én onze acties en kortingen. Ontdek hieronder wat je zoals kan verwachten van de Amac Onderwijs nieuwsbrief.
Naar de Amac Onderwijs homepage

Korte praktische instructie, tips en tricks

Apple producten zitten vol handigheidjes en oplossingen die het werken op Mac, iPhone en iPad nog makkelijker of productiever maken. Regelmatig delen wij handige instructievideo's, tips en tricks om nog meer uit jouw device te halen.

Ervaringen van andere scholen

Met enige regelmaat delen we ook ervaringen van scholen waar mee Apple-producten hebben geïmplementeerd. Dit kunnen geschreven verhalen zijn in de vorm van een blog of een video zoals hiernaast.
Lees onze blogs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden