Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.

Amac zorgt onder andere voor:

Zakelijk Blog

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees blog

De klant aan het woord

Een paar jaar geleden heeft developers.nl Amac ingeschakeld om hun volledige organisatie te voorzien van splinternieuwe MacBooks. Andy Muller is fieldmanager bij developers.nl en wilde graag zijn ervaring met Amac met ons delen. Andy Muller Fieldmanager Developers.nl
Lees meer

Voordelen van Amac Zakelijk:

  • Begeleiding bij overstap
  • Financiering op maat
  • 47 servicepunten
  • Gecertificeerd repair-center
  • Support op locatie
  • Trainen van medewerkers

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Zakelijk faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Lees meer

Zakelijk inruilprogramma

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Lees meer

Apple Financial Services (lease)

Wil je jouw medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wil je geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten te kunnen werken met gloednieuwe Apple producten. Zo lease je de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al vanaf slechts € 35,- per maand. Hiermee realiseer je een kostenbesparing van ruim 25% over een looptijd van 3 jaar.
Lees meer

Amac helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden