Terug naar overzicht
Apple Lease Actie

Een financiering die net zo uniek is als jouw organisatie

Speciale actie tot 30 september 2020: 0% rente bij lease

Introduceer Apple in jouw bedrijf of zorginstelling met 0% rente. Betaal 0% rente over drie jaar op iPad* en de mogelijkheid om te upgraden in twee jaar, of kies voor 0% rente over vier jaar op Mac** en de mogelijkheid om te upgraden in drie jaar, met een flexibel contract van Apple Financial Services.

Voorwaarden

  • Minimale bestelling van 50 iPad of Macs
  • AppleCare kan worden toegevoegd
  • Lease met een looptijd van twee* of drie** jaar
  • Op basis van twee* of drie** jaarlijkse betalingen
  • Aanbod verloopt op 30 september 2020

Neem direct contact op met de adviseurs van Amac Zakelijk

Heb je behoefte aan een kleiner aantal iPad of Macs? Of zijn er andere wensen? Ook dan staan onze accountmanagers altijd voor je klaar met onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Bereik Amac Zakelijk via bovenstaande contactmogelijkheden.


* Aanbod alleen geldig op iPad. Op leasebasis met een looptijd van twee jaar. Klanten doen twee jaarlijkse betalingen met de optie om het product na de tweede jaarbetaling te retourneren of een derde en laatste betaling te doen en eigenaar te worden van het product. Voor dit aanbod geldt een minimale investering van €10.000 ex btw. AppleCare kan worden toegevoegd. Voor alle financieringsopties dient de kredietwaardigheid goedgekeurd te zijn en moet de noodzakelijke documentatie volledig ingevuld zijn. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederland. Het aanbod verloopt op 30 september 2020. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Leasing B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

** Aanbod alleen geldig op Mac. Geldt niet voor MacBook Air zonder Retina-display. Op leasebasis met een looptijd van drie jaar. Klanten doen drie jaarlijkse betalingen met de optie om het product na de derde jaarbetaling te retourneren of een vierde en laatste betaling te doen en eigenaar te worden van het product. Voor dit aanbod geldt een minimale investering van €10.000 ex btw. AppleCare kan worden toegevoegd. Voor alle financieringsopties dient de kredietwaardigheid goedgekeurd te zijn en moet de noodzakelijke documentatie volledig ingevuld zijn. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederland. Het aanbod verloopt op 30 september 2020. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Leasing B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.