Terug naar overzicht
Apple Financial Services

Apple Financial Services

Een MacBook Air voor minder dan €1,- per dag

Een MacBook Air voor minder dan €1,- per dag? Het kan met Apple Financial Services; geen dure investeringen, maar medewerkers die profiteren van krachtige Apple-apparaten. Uw organisatie voorziet hiermee de medewerkers, zonder grote investeringen vooraf, van een MacBook Air voor minder dan 1 euro per dag. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor MacBook Pro, iMac, iPhone of iPad. Wij kijken graag naar een passende oplossingen die bij zowel uw organisatie als uw medewerkers past.

Apple binnen uw organisatie

De levensduur van technologie is voor elke organisatie anders. Dankzij Apple Financial Services kunt u uw financiële mogelijkheden koppelen aan uw gewenste technologische upgrades. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties.

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoogt u niet alleen de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook versterkt u de interne bedrijfscultuur en het imago richting partners. En door een Apple-apparaat naar keuze aan te bieden intern, heeft u meer kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Lease via Apple Financial Services

Uw organisatie kan elk moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst Apple-apparatuur toevoegen en de leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat uw bedrijf weet wat de technologiekosten tijdens de gefinancierde periode zullen zijn. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen.

De voordelen van Apple Financial Services

  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in uw organisatie;
  • U houdt uw Apple-apparatuur up-to-date;
  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit;
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid.

Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Amac gaat met u in gesprek en inventariseert uw daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen met u tot een totaaloplossing te komen.

Neem contact op