Terug naar overzicht
Apple Zakelijk Financiering

Financiering

De nieuwste Apple-producten zónder dure investeringen

Wil je jouw medewerkers voorzien van de beste apparatuur, maar zie je het niet zitten om grote investeringen te doen? Met Apple Financial Services kun je zonder hoge aanschafkosten en financiële risico's jouw werknemers laten werken op de nieuwste Apple-producten.

Nu 0% rente op Apple lease

Een financiering die net zo uniek is als jouw organisatie.
Bekijk de voorwaarden

Device as a Service

Ook kun je met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd managen. Geen dure investeringen, maar wel direct profiteren van Apple’s grensverleggende apparatuur! Daarbij kijkt Amac Zakelijk graag naar een passende oplossing die bij jouw organisatie past.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Apple binnen jouw organisatie

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers en versterk je de interne bedrijfscultuur. Door middel van regelmatige upgrades, verminder je de kosten en compatibiliteitsproblemen die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties. En door hen op een Apple-apparaat naar keuze te laten werken, verhoog je de kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Lease via Apple Financial Services

Je kunt op elk gewenst moment Apple-apparatuur toevoegen en het leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Met een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom heb je altijd inzage in de maandelijkse kosten. Dus minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen!

Voordelen van Apple Financial Services

  • Meer flexibiliteit
  • Financiering op maat
  • Geen grote investering vooraf
  • Duidelijk overzicht van de maandelijkse kosten
  • Altijd up-to-date Apple-apparatuur
  • Uitrol nieuwste Apple-apparatuur om de 2, 3 of 4 jaar

Apple Financial Services samen met Amac

Bij het implementeren van nieuwe hardware komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Amac helpt je graag verder door een inventarisatie te maken van jouw huidige hardware. Daarnaast kijken we samen met jou naar een totaaloplossing die aansluit bij jouw organisatie.

Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden