Terug naar overzicht
Apple Zakelijk Financiering

Financiering

De nieuwste Apple-producten zónder dure investeringen

Wil je jouw medewerkers voorzien van de beste apparatuur, maar zie je het niet zitten om grote investeringen te doen? Met Apple Financial Services kun je zonder hoge aanschafkosten en financiële risico's jouw werknemers laten werken op de nieuwste Apple-producten.

Financiering

  Nu 0% rente op Apple lease

  Een financiering die net zo uniek is als jouw organisatie.
  Bekijk de voorwaarden

  Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

  Neem contact op

  Voordelen van Apple Financial Services

  • Meer flexibiliteit
  • Financiering op maat
  • Geen grote investering vooraf
  • Duidelijk overzicht van de maandelijkse kosten
  • Altijd up-to-date Apple-apparatuur
  • Uitrol nieuwste Apple-apparatuur om de 2, 3 of 4 jaar

  Apple Financial Services samen met Amac

  Bij het implementeren van nieuwe hardware komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Amac helpt je graag verder door een inventarisatie te maken van jouw huidige hardware. Daarnaast kijken we samen met jou naar een totaaloplossing die aansluit bij jouw organisatie.

  Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

  Amac helpt je op weg

  Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw bedrijf? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple in jouw organisatie te bespreken.

  Laat je contactgegevens achter

  * Verplichte velden