Terug naar overzicht
Volume Purchase Program

Volume Purchase Program

De kracht van een iPad ligt niet alleen in de hardware. De App Store biedt toegang tot de grootste collectie van mobiele apps ter wereld. Om de volledige potentie van de App Store te benutten kunt u binnen uw organisatie gebruik maken van het Volume Purchase Program (VPP). VPP geeft uw organisatie de gelegenheid om in één keer meerdere exemplaren van een app aan te schaffen. Dit geldt voor zowel gratis als betaalde apps.

Uw organisatie is en blijft eigenaar van deze exemplaren, maar kan deze exemplaren 'pushen' naar de iPads binnen uw Mobile Device Management (MDM) omgeving. Dit kan naar alle iPads, maar ook naar specifieke groepen, zoals het management team, uw technische staf of alleen de account managers. Zodra er een wijziging plaatsvindt, doordat een medewerker uit dienst treed of van afdeling wisselt, dan kan de app simpelweg worden teruggetrokken en worden toegekend aan een nieuwe medewerker. Zo behoudt u te allen tijde uw licenties in eigen beheer.
Lees meer over Mobile Device Management.

Amac Zakelijk ondersteunt in het registratieproces van het Volume Purchase Program en de implementatie ervan binnen uw (bestaande) MDM omgeving.

Neem contact op Download meer informatie