Terug naar overzicht
MacBook Air inruilen

Ruil uw oude MacBook in voor korting op een nieuwe

Met de introductie van de nieuwe MacBook Air is dít het moment om uw oude devices in te ruilen. De nieuwe MacBook Air heeft een schitterend Retina-display, een dunner en lichter design, Touch ID, het nieuwste Apple toetsenbord en een Force Touch-trackpad.

Met ons inruilprogramma ontvangt u minimaal € 160,- en maximaal € 1.100,- korting* bij aanschaf van een nieuwe MacBook. Werk vanaf nu op de nieuwste MacBook Air, terwijl uw oude volgens de Europese richtlijnen wordt gerecycled.

Maak tot 31 januari gebruik van dit unieke aanbod!
Neem contact op met Amac Zakelijk


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20

Combineer inruil met lease 

U kunt ons inruilprogramma ook combineren met een aantrekkelijke lease-propositie waardoor u de eerste 6 maanden** kosteloos kunt leasen. Hiermee heeft u al een nieuwe MacBook Air vanaf € 20,- per maand! ***

Met Apple Financial Services kunnen uw medewerkers profiteren van krachtige Apple-apparaten, zonder dat u eerst dure investeringen hoeft te maken. Zo profiteert u van gloednieuwe Apple-producten tegen een laag maandelijks tarief! Amac gaat graag met u in gesprek en inventariseert uw behoeften, om vervolgens samen met u tot een totaaloplossing te komen.
Lees meer over Apple Financial Services via Amac Zakelijk

De voordelen van Apple Financial Services

  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit;
  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in uw organisatie;
  • Geen grote investering vooraf én geen financiële risico’s;
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid;
  • Duidelijkheid over de maandelijkse vaste kosten;
  • U houdt uw Apple-apparatuur up-to-date;
  • Elke 2, 3 of 4 jaar beschikken uw medewerkers over de nieuwste technologieën;

Ontdek de mogenlijkheden van inruil in combinatie met lease:


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20

* De korting is afhankelijk van de restwaarde van uw oude product. Onze inruilactie met gegarandeerde inruilprijzen op MacBook, MacBook Air en MacBook Pro is alleen van toepassing op een werkend device, met normale gebruikersschade, op modellen van 2013 of jonger. Heeft u een ouder model? Neem dan contact met ons op.
** Aantal maanden ‘vrijstelling’ van lease betaling voor de nieuwe devices is afhankelijk van de hoogte van de inruil. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.
*** Afhankelijk van waarde van het te ruilen device. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.

Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.