Terug naar overzicht
Amac Inruil

Ruil uw oude Apple-product in voor korting op een nieuwe

Bij Amac heeft u de mogelijkheid om, bij aanschaf van een nieuw apparaat, uw oude exemplaar in te leveren. Zo hoeft u deze niet zelf door te verkopen en ontvangt u de inruilwaarde als korting op uw nieuwe aanschaf.

Met ons tijdelijke en exclusieve inruilprogramma ontvangt u minimaal € 160,- en maximaal € 1.100,- korting* bij inruil van uw oude MacBook. Werk dus bijvoorbeeld vanaf nu op de nieuwste MacBook Air, terwijl uw oude volgens de Europese richtlijnen wordt gerecycled.

Maak tot 31 maart gebruik van dit unieke MacBook aanbod!
Neem contact op met Amac Zakelijk


salessupport@amac.nl  088 - 77 060 20

Heeft u een MacBook, iMac, iPhone of iPad?

Ook voor uw andere Apple-producten ontvangt u ook hoge inruilwaardes! Amac vertelt u graag wat de inruilwaarden voor uw producten zijn. Heeft uw bijvoorbeeld een iPhone 7 32 GB? Dan ontvangt u nu minimaal € 150,- ** als inruilwaarde terug. En u ontvangt minimaal € 220,- ** als u uw 2017 iPad Pro 12,9" met 64 GB inruilt voor een nieuwe.

De voordelen van inruil via Amac Zakelijk

  • Ontvang hoge inruilprijzen voor uw oude producten;
  • Veilig wissen van privacygevoelige informatie;
  • Duurzame verwerking van uw oude producten;
  • Verlaag de aanschafkosten van uw nieuwe producten;

Amac biedt ook diverse mogelijkheden op het gebied van inruil samen met operational lease.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen:


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20

* De korting is afhankelijk van de restwaarde van uw oude product. Onze inruilactie met gegarandeerde inruilprijzen op MacBook, MacBook Air en MacBook Pro is alleen van toepassing op een werkend device, met normale gebruikersschade, op modellen van 2013 of jonger. Heeft u een ouder model? Neem dan contact met ons op.
** Deze opgegeven waardes zijn indicatief en worden definitief vastgesteld na inspectie. 

Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.