Terug naar overzicht
Device Enrollment Program

Device Enrollment Program

Een Mobile Device Management (MDM) systeem biedt waanzinnige mogelijkheden met betrekking tot het beheer van iPad. Echter is een iPad bij het uitpakken niet direct gekoppeld aan een MDM systeem. Hiervoor moet normaliter een ICT-afdeling te pas komen die het device configureert voor het gebruik binnen uw organisatie. Amac Zakelijk levert iPads die vanuit de doos direct worden verbonden met het MDM systeem van uw organisatie en daardoor meteen in gebruik kunnen worden genomen.

Direct gebruiksklaar

Dit kan dankzij het Device Enrollment Program. Het Device Enrollment Program (DEP) koppelt de iPad (wanneer deze voor de eerste keer opstart) automatisch aan het MDM systeem van uw organisatie. Hierdoor hoeft de gebruiker (en de ICT-afdeling) geen handelingen meer te verrichten. Het MDM systeem configureert automatisch zaken als e-mail, Wi-Fi, apps en andere instellingen. Zo is de iPad direct uit de verpakking gebruiksklaar.

Veiligheid en continuïteit

Daarnaast is de iPad een stuk minder interessant voor diefstal. De iPad zal namelijk altijd gekoppeld blijven aan uw organisatie en daardoor altijd traceerbaar en zichtbaar blijven, zelfs na een volledig software herstel. Naast het leveren van iPads onder DEP, begeleidt Amac Zakelijk u bij het aanmeldingsproces van DEP bij Apple. Ook ondersteunen we bij de koppeling van uw nieuwe of huidige MDM systeem.

Neem contact op Download meer informatie