Terug naar overzicht

Diensten

Wi-Fi
In een wereld met verbonden devices, is een gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk essentieel. Bij veel bedrijven hangt vrijwel de gehele ICT-infrastructuur af van een goed functionerende Wi-Fi verbinding. Toch zien wij regelmatig dat bij bedrijven de Wi-Fi verbinding nog altijd niet bestand is tegen de toenemende dichtheid van verbonden devices.
Meer informatie
Mobile Device Management
Bij de implementatie van iOS of Mac in uw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Met behulp van een Mobile Device Management systeem (MDM) centraliseert u het beheer van alle iOS / Mac devices binnen uw organisatie.
Meer informatie
Device Enrollment Program
Een Mobile Device Management (MDM) systeem biedt waanzinnige mogelijkheden met betrekking tot het beheer van iPad. Echter is een iPad bij het uitpakken niet direct gekoppeld aan een MDM systeem. Hiervoor moet normaliter een ICT-afdeling te pas komen die het device configureert voor het gebruik binnen uw organisatie. Amac Zakelijk levert iPads die vanuit de doos direct worden verbonden met het MDM systeem van uw organisatie en daardoor meteen in gebruik kunnen worden genomen.
Meer informatie
Volume Purchase Program
De kracht van een iPad ligt niet alleen in de hardware. De App Store biedt toegang tot de grootste collectie van mobiele apps ter wereld. Om de volledige potentie van de App Store te benutten kunt u binnen uw organisatie gebruik maken van het Volume Purchase Program (VPP). VPP geeft uw organisatie de gelegenheid om in één keer meerdere exemplaren van een app aan te schaffen. Dit geldt voor zowel gratis als betaalde apps.
Meer informatie
Backup
Om verlies van documenten, applicaties en instellingen te allen tijde te voorkomen, verzorgt Amac Zakelijk een back-up oplossing op locatie. Met behulp van een krachtige server oplossing is het mogelijk om tegelijkertijd een volledige kopie van meerdere Mac computers te maken.
Meer informatie
Opslag
Overal en altijd veilige toegang tot al uw documenten? Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding. Door deze verbinding kan de medewerker bij bestanden die op de server op kantoor staan. Dit maakt het voor meer mensen mogelijk om vanaf afstand (bijvoorbeeld thuis) te werken.
Meer informatie
Ontzorging
Uiteraard gaat Amac Zakelijk ervan uit dat uw apparatuur zonder problemen zal functioneren. Echter zit een ongeluk in een klein hoekje. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan is het altijd fijn om iemand te kunnen bellen als u een vraagt heeft over de werking ervan.
Meer informatie