Terug naar overzicht
Amac Business Event

Amac Business Event

Amac Business Event

Op donderdag 7 november 2019 vindt het eerste Amac Business Event plaats. Op deze dag zal Amac Zakelijk je geheel gratis inspireren door middel van interessante sprekers en interactieve presentaties.

Aanvang: 16:00
Afsluiting: 19:00

Planning volgt.

Voor wie?

Het Amac Business Event organiseren wij exclusief voor bedrijven met 10 medewerkers of meer. Wij nodigen directies, managers en IT’ers van deze organisaties van harte uit. Op deze dag, die in het teken staat van Apple in het bedrijfsleven, geven wij tegelijkertijd de volgende twee presentaties:
Direct inschrijven

Apple at Work - Visie

In deze sessie focussen wij ons op wat macOS en iOS in het bedrijfsleven voor directies en management betekent en oplevert. De volgende thema’s zullen aan de orde komen:
 • Uitrol en beheer

  Het implementeren van nieuwe hardware en software binnen jouw organisatie kan al snel een complexe en tijdrovende bezigheid worden.
 • Verandermanagement

  macOS en iOS brengen veranderingen met zich mee. Wat kan je binnen jouw organisatie verwachten en wat is de beste en verstandigste wijze om hierop te anticiperen.
 • Lifecycle Management

  Wat komt er allemaal bij kijken gedurende de levensduur van een Apple product? Van de levering van het product tot het uiteindelijk ooit weer inruilen. En alles wat daar tussenin valt.

Apple at Work - Tech

Speciaal voor IT managers in het bedrijfsleven bieden wij een Tech sessie aan. Tijdens deze presentatie staan de volgende onderwerpen in de schijnwerpers.
 • Apple Beveiliging

  Verlies van data, een datalek, een computervirus of geen toegang meer tot je data, het is de nachtmerrie voor eenieder in dit digitale tijdperk.
 • Apparaatbeheer

  Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM) heb je de volledige regie over alle iOS-, macOS- en/of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
 • Identiteitsbeheer

  Hoe groter jouw organisatie, hoe omvangrijker het beheer wordt van alle accounts van clouddiensten. Een goed georganiseerd identiteitsbeheer kan je veel overbodig werk en frustratie besparen.

The Wall

Wij verwelkomen je graag bij onze gloednieuwe 47e Amac Store in The Wall in Utrecht, welke op 15 december 2018 voor het eerst haar deuren opende. Het centraal gelegen en makkelijk te bereiken filiaal is een van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld.
Routebeschrijving

Gratis Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor het Amac Business Event op donderdag 7 november 2019.

Aanvang: 16:00
Afsluiting: 19:00

Planning volgt.