Terug naar overzicht
Amac Business Event

Amac Business Event

Amac Business Event

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert Amac Zakelijk het volgende Amac Business Event. Op deze dag zullen wij je geheel gratis inspireren door middel van interessante sprekers en interactieve presentaties.

Het event duurt van 10:00u tot 13:30u en wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Direct inschrijven

Voor wie?

Het Amac Business Event organiseren wij exclusief voor bedrijven met 10 medewerkers of meer. Wij nodigen directies, managers en IT’ers van deze organisaties van harte uit. Op deze dag, die in het teken staat van Apple in het bedrijfsleven, focussen wij ons op de volgende presentaties: iPhone en iPad voor bedrijven en Mac voor bedrijven.

Visie

In deze sessie focussen wij ons op wat macOS en iOS in het bedrijfsleven voor directies en management betekent en oplevert. De volgende thema’s zullen aan de orde komen:
 • Apple at Work

  Met Apple producten kunnen werknemers eenvoudiger en productiever werken, creatief problemen oplossen en samen aan gemeenschappelijke doelen werken.
 • Apple Financial Services

  Profiteer van de krachtige Apple technologie. Zonder dure, initiële investeringen.

Tech

Speciaal voor IT managers in het bedrijfsleven bieden wij een Tech sessie aan. Tijdens deze presentatie staan de volgende onderwerpen in de schijnwerpers.
 • Apple Beveiliging

  Verlies van data, een datalek, een computervirus of geen toegang meer tot je data, het is de nachtmerrie voor eenieder in dit digitale tijdperk.
 • Apparaatbeheer

  Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM) heb je de volledige regie over alle iOS-, macOS- en/of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
 • Identiteitsbeheer

  Hoe groter jouw organisatie, hoe omvangrijker het beheer wordt van alle accounts van clouddiensten. Een goed georganiseerd identiteitsbeheer kan je veel overbodig werk en frustratie besparen.

The Wall

Wij verwelkomen je graag bij onze gloednieuwe 47e Amac Store in The Wall in Utrecht, welke op 15 december 2018 voor het eerst haar deuren opende. Het centraal gelegen en makkelijk te bereiken filiaal is een van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld.
Routebeschrijving

Gratis inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor het Amac Business Event op donderdag 12 maart 2020.

Aanvang: 10:00
Afsluiting: 13:30