Terug naar overzicht
Amac Business Event

Amac Business Event

Mac in het bedrijfsleven

Hoe ga je om met de toenemende vraag om met Mac te werken? Is dat wel veilig? Apple is toch veel duurder? Kunnen wij Office op Mac gebruiken? Allemaal logische vragen waar Amac Pro tijdens dit business event antwoord op zal geven. Maak op een praktische wijze kennis met de oplossingen van Amac Pro. Wij zullen je inspireren door middel van interessante sprekers en presentaties, gefocust op Mac in het bedrijfsleven.

Het event vindt plaats op 12 maart en duurt van 09:30 tot 12:00.
Daarna sluiten we af met een heerlijke lunch.

Direct inschrijven

Voor wie?

Het Amac Business Event organiseren wij exclusief voor bedrijven met 10 medewerkers of meer. Wij nodigen directies, IT-managers en HR-managers van deze organisaties van harte uit. Op deze dag, die in het teken staat van Apple in het bedrijfsleven, focussen wij ons op Mac voor bedrijven.

Een aantal onderwerpen die gedurende het event aan de orde komen:

 • waarom Mac?
 • keuzevrijheid in hardware
 • technische oplossingen
 • financiering
 • training

Visie

In deze sessie focussen wij ons op wat macOS en iOS in het bedrijfsleven voor directies en management betekent en oplevert. De volgende thema’s zullen aan de orde komen:
 • Apple at Work

  Met Apple producten kunnen werknemers eenvoudiger en productiever werken, creatief problemen oplossen en samen aan gemeenschappelijke doelen werken.
 • Apple Financial Services

  Profiteer van de krachtige Apple technologie. Zonder dure, initiële investeringen.

Tech

Speciaal voor IT managers in het bedrijfsleven bieden wij een Tech sessie aan. Tijdens deze presentatie staan de volgende onderwerpen in de schijnwerpers.
 • Apple Beveiliging

  Verlies van data, een datalek, een computervirus of geen toegang meer tot je data, het is de nachtmerrie voor eenieder in dit digitale tijdperk.
 • Apparaatbeheer

  Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM) heb je de volledige regie over alle iOS-, macOS- en/of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
 • Identiteitsbeheer

  Hoe groter jouw organisatie, hoe omvangrijker het beheer wordt van alle accounts van clouddiensten. Een goed georganiseerd identiteitsbeheer kan je veel overbodig werk en frustratie besparen.

The Wall

Wij verwelkomen je graag bij onze grootste Amac Store in The Wall in Utrecht. Het centraal gelegen en makkelijk te bereiken filiaal is ook een van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld.
Routebeschrijving

Gratis inschrijven

Schrijf je hier in voor het Amac Business Event op donderdag 12 maart 2020. Het inhoudelijke programma tref je binnenkort hier.


Inloop: 09:00
Start: 09:30
Afsluiting: 12:00
Inschrijven