Terug naar overzicht

Nieuw: Office 365 en Office 2016

Büşra
vrijdag 25 september 2015
Door Büşra

Je hebt er een tijd op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Office 2016. Vanaf deze week is het nieuwe Office 2016 zowel los als in de pakketten van Office 365 te verkrijgen. Waar je ook bent, vanaf welk device je ook werkt, met de tools van Office krijg je jouw werk gedaan.

Microsoft Office 365 pakketten 

Office 2016: Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk

Office 2016 is gemaakt om nog makkelijker met vrienden, familie, collega’s en studiegenoten samen te werken. Je kunt bewerkingen van anderen bekijken in Word, PowerPoint en OneNote. Na het bewerken deel je met één druk op de knop je update. Of gebruik de nieuwe moderne bijlagen in Outlook, waarmee je bestanden kan toevoegen vanaf OneDrive. Klaar met je document? Presenteer het aan de rest op je pc, Mac, iPad, iPhone of Android telefoon of tablet.

Microsoft Office 365

Bereik snel gewenste resultaten

Met nieuwe en snellere manieren om gewenste resultaten te bereiken, houd je voortaan altijd je aandacht bij het werk. Vertel Word, Excel of PowerPoint wat je wilt doen en Uitleg brengt je erheen. De functie Slim zoeken gebruikt termen die je hebt gemarkeerd en andere relevante informatie in het document om zoekresultaten van internet aan te bieden in het document.

Microsoft Office 365 Lifestyle

Office gaat met je mee

Of je nou aan het studeren bent of van een kop koffie geniet in het café om de hoek, je houdt altijd contact met wat belangrijk is: familie, vrienden en projecten op al je devices. Gebruik aanraakfuncties voor lezen, bewerken, zoomen en navigeren. Maak aantekeningen tijdens een hoorcollege met digitale inkt en schrijf berichten naar collega’s. Tussendoor sla je alles gemakkelijk op in de Cloud, welke toegankelijk is vanaf al je devices.

Microsoft Office 365 Powerpoint

Office 365 en Office 2016

Met Office 365-abonnementen krijg je de volledige, geïnstalleerde Office-toepassingen: Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Extra voor pc zijn Publisher en Access. Office 365 is op meerdere apparaten installeren, zoals Mac, pc, iPad, iPhone en Android devices. Bovendien krijg je met Office 365 online opslagruimte met OneDrive en Skype-minuten voor thuisgebruik. Met een actief Office 365-abonnement krijg je altijd de nieuwste versie van de Office-toepassingen.

Het Office pakket, nu Office 2016, is een eenmalige aankoop die toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één Mac of pc bevat. Deze toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Voor de meest recente versie moet je Office weer opnieuw aanschaffen zodra deze beschikbaar is.

Office 365 of Office 2016 kopen

Bestel Office 365 of Office 2016 nu online of kom naar één van onze Stores en laat je informeren over de verschillende pakketten. Bij gelijktijdige aanschaf van Office 365 of Office 2016 bij een Mac of iPad, krijg je
€ 20,00 bundelkorting.

Amac TV over Microsoft Office 365

 

Büşra
vrijdag 25 september 2015
Door Büşra