Terug naar overzicht

Apple-apparatuur verzekeren: is dat handig?

Jeroen
maandag 5 oktober 2020
Door Jeroen

iCare Pro

Wees eens eerlijk: kan jouw organisatie nog zonder computers, laptops, tablets en smartphones? We zijn tegenwoordig steeds afhankelijker van onze devices om onze bedrijven draaiende te houden. Dat zorgt ervoor dat je die apparatuur goed moet beschermen, zodat je bedrijfsvoering nooit in het geding komt. 

Als je afhankelijk bent van apparatuur en – helemaal in de huidige crisis – steeds meer en vaker mobiel werkt, wil je dat je te allen tijde op je MacBook, iPhone of iPad kunt vertrouwen. Je wilt je geen zorgen hoeven maken dat er iets gebeurt waardoor je niet meer kunt werken. En zeker thuis en onderweg liggen ongelukjes eenvoudig op de loer. Ai, daar gaat die kop koffie over je MacBook, of laat je je iPad per ongeluk vallen tijdens die afspraak bij de klant. Of, waar je helemaal niet aan wilt denken: wat als je device gestolen wordt? Geen zorgen, met het juiste servicepakket inclusief verzekering ben je altijd verzekerd van een snelle reparatie of vervanging van je apparaat.

Verzekeren doe je met zaken waar je niet zonder kunt of waarvan je de kosten voor reparatie of vervanging niet direct kunt of wilt betalen. Met een verzekering koop je het risico op onverwachte uitgaven af, zodat je niet voor een vervelende financiële verrassing komt te staan. Je hoopt het, net zoals je brandverzekering, nooit nodig te hebben, maar wanneer er onverhoopt toch iets gebeurt, is het fijn om te weten dat je kunt terugvallen op een organisatie die ervaring heeft met verzekeren.

Goedkoper

Wanneer je geen aanspraak hoeft te maken op je verzekering ben je natuurlijk goedkoper uit, maar dat is nou juist de crux met risico’s en verzekeringen; je kunt niet in de toekomst kijken. Als er wél iets gebeurt en je hebt een goede verzekering afgesloten, dan ben je hoogstwaarschijnlijk een stuk goedkoper uit, ook in vergelijking met de premie die je hebt betaald. 

Rust en zekerheid

Dat je je apparatuur verzekert geeft een goed gevoel. Niet dat het je de zekerheid geeft dat er daarna nooit meer iets kan gebeuren, maar je hebt wel gemoedsrust dat áls er iets gebeurt, je geen (financiële) stress hebt. Met de verzekering in ons servicepakket heb je de zekerheid dat een beschadigd apparaat snel wordt gerepareerd of een verloren of gestolen device snel wordt vervangen. Zodat je altijd zorgeloos gebruik kunt maken van je apparaat. iCare Pro combineert de service van Amac met een gerenommeerde verzekering.

Zeker voor apparatuur die veel mobiel wordt gebruikt, onderweg of thuis, is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Maar ook wanneer jij of je werknemers naar het buitenland moeten reizen, wil je zeker weten dat je geen extra rompslomp voor je kiezen krijgt op het moment dat er dáár iets gebeurt. Let daarop bij het afsluiten van een verzekering, want niet iedere elektronicaverzekering biedt standaard buitenlanddekking.

Eenvoud

De wereld van verzekeringen is niet altijd voor iedereen helder, daarom is het verstandig te zoeken naar een leverancier die een partnerschap heeft gesloten met een organisatie die verzekeringen ademt. Die van de hoed en de rand weten, maar het ook helder en eenvoudig kunnen uitleggen. Zodat je weet waar je voor betaalt en vooral waar je recht op hebt in geval van schade of verlies. Want niets is zo vervelend als de confrontatie met de kleine lettertjes op het moment dat je hulp het hardst nodig hebt. Zorgeloos kunnen werken, omdat je weet dat je apparatuur in goede handen is, in het geval van pech.

iCare Pro

Bij Amac Pro weten we alles van Apple, maar minder van verzekeringen. We weten alles van klanttevredenheid en snelheid, maar minder van assurantiën. Daarom hebben we een nauwe samenwerking met onze partner Harmony, die wél alles van verzekeren weet. Samen bieden we een ijzersterk servicepakket, iCare Pro, in twee smaken – Basis en Plus – waardoor jij zorgeloos kunt vertrouwen op Apple-apparatuur, met de service van Amac Pro en de verzekering van Harmony.

Wil je meer weten? Ontdek iCare Pro op onze website of neem vrijblijvend contact op.

Jeroen
maandag 5 oktober 2020
Door Jeroen