Terug naar overzicht
Zorgsubsidie corona

Zorgsubsidie Corona

Investeer nu in zorg op afstand dankzij SET-regeling

Stimuleringsregeling SET Covid-19 biedt € 50.000 subsidie per aanvraag

Door het Covid-19 virus is er nu een dringende behoefte voor zorg op afstand aan thuiswonende kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking. Om zorginstellingen nu te stimuleren om snel te handelen heeft de overheid per aanvraag € 50.000 subsidie beschikbaar gesteld voor e-health zorgprojecten op afstand. Van deze SET-regeling kan 50% worden besteed voor aanschaf van licenties of apparaten.
Neem direct contact op

Amac Zorg

In de zorg is contact met de hulpverlener essentieel voor het welzijn van de cliënt. De zorgafdeling van Amac Pro levert oplossingen die het voor zorgbehoevende mogelijk maken om thuis te blijven en toch in contact te blijven met hun omgeving. Amac Zorg faciliteert zorginstellingen – van klein tot groot – door de veiligste, meest intuïtieve en duurzaamste producten te leveren.
Ontdek Amac Zorg

iPad in de Zorg

iPad is de beste oplossing om op de juiste manier zorg op afstand te verlenen via e-health. iPad is licht en handzaam, maar ook stevig en robuust. Het bedienen van iPad is intuïtief en daardoor snel te leren. Gratis apps als FaceTime maken het makkelijk om snel persoonlijk contact te hebben.
Vraag een offerte aan

SET COVID-19 subsidie gehonoreerd?

Is de subsidie aanvraag van jouw organisatie gehonoreerd? Amac Zorg kan snel iPads beschikbaar stellen, speciaal voor zorginstellingen die gebruik kunnen maken van de SET-regeling voor Covid19. Naast iPads en bijbehorende accessoires kunnen wij o.a. ook trainingen en hulp bij de implementatie aanbieden.
Neem nu contact op met Amac Zorg

Ontdek onze lease-mogelijkheden

Apple Financial Services is een financiële oplossing die het eenvoudig en betaalbaar maakt om aan de slag te gaan met Apple-apparatuur, en de service en support van Amac Pro.

De duurzaamheid van Apple-apparatuur zorgt voor een hoge restwaarde op deze producten. Apple Financial Services houdt al rekening met deze uiteindelijke restwaarde van de apparaten en biedt lease in verschillende mogelijkheden
Meer over Apple-lease

Speciale lease-aanbieding voor de Zorg

Voor de uitbreiding van Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) heeft Apple Financial Services (AFS) een tijdelijke propositie gecreëerd om zoveel mogelijk patiënten te kunnen voorzien van een iPad tijdens de Covid19 crisis. Thuiszorgorganisaties (en gelijkgestelde organisaties) kunnen hierdoor via AFS 9 maanden gebruiken van de iPads en hebben daarna 3 maanden de tijd om de iPads te retourneren zonder bijkomende kosten.
Vraag nu aan
AFS Zorg aanbieding

Amac Pro Service & support

Wil je gelijk een stevige hoes om de iPad laten bevestigen? Is er direct behoefte aan training? Of zijn er andere specifieke wensen? De service & support van Amac Pro is er om de ingebruikname van Apple-producten vanaf het eerste moment een geslaagde gebeurtenis te maken. De mogelijkheden bij Amac Pro zijn heel flexibel.
Ontdek onze service & support
Amac Zorg

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden