Terug naar overzicht
Apple Zorg

Apple Zorg

Veilige en efficiënte e-health

Met Apple-producten kunnen zorgverleners effectiever te werk gaan, op afstand contact onderhouden met patiënten en belangrijke medische gegevens veilig en snel inzichtelijk maken. Amac Pro ondersteunt zorginstellingen onder andere bij uitrol van producten, apparaatbeheer, trainingen en e-learning. Ons doel is dat jouw zorgmedewerkers het maximale uit hun apparaten kunnen halen, zodat zij meer tijd overhouden voor de patiënt.
Neem contact op

Apple maakt technologie toegankelijk voor echt iedereen

De krachtigste technologie is technologie die door iedereen gebruikt kan worden – dus vóóral door mensen met een beperking. Daarom ontwikkelt Apple geen producten voor een selectieve groep of zelfs de meeste mensen. Apple ontwikkelt ze voor iedereen.
Ontdek Toegankelijkheid

Privacy en beveiliging in de zorg

Je persoonlijke gegevens zijn van jou en van niemand anders. Apple verzamelt geen persoonlijke gegevens van gebruikers om die door te verkopen aan adverteerders of andere organisaties. De veiligheid van gevoelige persoonsgegevens is dankzij Apple-producten te waarborgen. Door middel van innovatieve oplossingen zorgt Apple er namelijk voor dat alléén de eindgebruiker van een iPhone, iPad of Mac toegang heeft tot het apparaat.

Apple DEP in de zorg

Groot- en kleinschalige implementaties van Mac, iPad en iPhone kunnen dankzij Apple DEP probleemloos en snel worden uitgevoerd. Zodra de zorgmedewerker het toestel activeert, worden instellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen direct draadloos geïnstalleerd. Jouw IT-afdeling heeft dus geen fysieke toegang tot het apparaat nodig om de installatie te voltooien.
Lees meer over Apple DEP

MDM in de zorg

De implementatie en het beheer van hardware en software binnen jouw zorginstelling kan al snel een complexe en tijdrovende bezigheid worden. Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM) heeft de IT-afdeling de volledige controle over alle Apple-apparaten binnen je organisatie. Amac Pro maakt de installatie, configuratie én begeleiding van deze MDM-systemen voor de zorg mogelijk.
Wat levert MDM op?
IMAGENAME

Amac Pro staat voor een menselijke zorg

Het verblijf in een ziekenhuis moet zo prettig mogelijk zijn. Ouderen verdienen de beste persoonlijke aandacht. En mensen met een beperking willen graag zo onafhankelijk mogelijk zijn. Amac Pro streeft ernaar om, samen met verschillende partners, de ervaringen van al deze doelgroepen zoveel mogelijk te verzachten en het welzijn van de patiënt te vergroten.
Meer over Amac in de zorg

Financiering

Om de beste zorg te kunnen leveren, moeten jouw zorgmedewerkers kunnen beschikken over de beste technologie. Amac Pro biedt de mogelijkheid om – zonder aanschafkosten – aan de slag te kunnen gaan met gloednieuwe Apple-apparatuur. Hierdoor betaal je voor het gebruik en niet voor bezit van het apparaat. Daarnaast werken de zorgmedewerkers altijd met up-to-date apparatuur en de nieuwste technologieën.
Onze financieringsmogelijkheden

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.