Terug naar overzicht
Make the switch

Orcampa

Make the switch.

Orcampa is een bedrijf zoals vele andere. Met enthousiaste medewerkers die wensen en problemen hebben rondom hun werk die voor velen herkenbaar zijn. Amac Pro volgt deze medewerkers van Orcampa. Om de paar maanden zetten we er één in de spotlights.

De finance manager van Orcampa

Ronald gaat met de computerkast onder de arm naar kantoor. Dat moet toch makkelijker kunnen? Daarnaast is hij verbaasd dat je gewoon met alle Microsoft Office apps zoals Word, Excel en PowerPoint op een Mac kan werken. Als financiële man bij Orcampa vind hij het fijn om te horen dat Apple echt niet duur hoeft te zijn!
Ontdek de ervaringen van Ronald
De finance manager van Orcampa
De grafisch vormgever van Orcampa

De grafisch vormgever van Orcampa

Kleine ongelukjes overkomen ons allemaal wel eens. Bij Janneke gebeuren ze alleen nét wat vaker. Gelukkig waren wij van Amac Pro nu steeds op tijd. Maar we kunnen er natuurlijk niet altijd zijn. Daarom bieden wij beschermoplossingen die er voor zorgen dat je zorgeloos van je Apple-apparatuur gebruik kan maken. Handig voor iedereen, en zeker voor Janneke. Zo zijn we toch haar redder in nood, zonder dat wij zelf steeds in de buurt hoeven te zijn.
Ontmoet Janneke

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.