Terug naar overzicht
Mac in het bedrijfsleven

Mac in het bedrijfsleven

Krachtig om mee te werken

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat nodig is in het bedrijf. Elke Mac zit vol met slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken. Zo hebben je werknemers álles wat ze op een werkdag nodig hebben binnen handbereik.

Gemakkelijk en snel

Dankzij de dunne en lichte behuizing zijn Mac-notebooks gemakkelijk mee te nemen, maar toch zo krachtig dat je álles erop kunt doen – waar dan ook. Daarnaast toont het haarscherpe Retina-display een exacte kleurweergave en is rustgevend voor de ogen van je werknemers.

Platform en onafhankelijkheid

Mac bevat standaard allerlei programma’s die van pas komen bij het werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, documenten op te stellen, presentaties te maken en te internetten.

Ook de software uit het Microsoft Office-pakket, waaronder Microsoft Word, Excel en PowerPoint, werken beter dan ooit op Mac. En alles wat je werknemers in deze apps doen, kan gewoon geopend of bewerkt worden op een Windows-apparaat. Zo kunnen zij overal op dezelfde manier werken.

Veilig

Geavanceerde technologieën in macOS zorgen ervoor dat alle programma’s en bestanden op Mac voortdurend worden gemonitord, versleuteld en bijgewerkt. Ingebouwde tools als Touch ID, FileVault, en Gatekeeper beveiligen al jouw bedrijfsgegevens. Daarbij worden je werknemers beschermd tegen malware en andere bedreigingen, zonder dat daar extra software voor nodig is.

Lage totale eigendomskosten

'Een Mac kost mijn organisatie meer dan een pc.' is een uitspraak die we horen binnen het bedrijfsleven. Het tegendeel is echter waar! IT-bedrijf IBM bespaart bijvoorbeeld met elke Mac die zij aanschaffen gemiddeld € 400,- ten opzichte van een vergelijkbare pc. Hoge restwaarden, minder supportvragen en eenvoudig beheer zorgen voor deze besparing.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Integratie met iOS

Als een Mac samen wordt gebruikt met een iOS-apparaat, is er nóg meer mogelijk. Omdat veel apps op zowel Mac als een iOS-device werken, kunnen je werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aan een e-mail beginnen, een document bewerken of internetten op het ene apparaat, en verdergaan waar ze waren gebleven op een ander apparaat.
iOS in het bedrijfsleven

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden