Terug naar overzicht
Mac in het bedrijfsleven

Mac in het bedrijfsleven

Jouw krachtigste collega

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat nodig is in het bedrijf. Elke Mac zit vol met slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken. Zo hebben je werknemers álles wat ze op een werkdag nodig hebben binnen handbereik.
Vraag een offerte op voor Mac in jouw bedrijf

Gemakkelijk en snel

Dankzij de dunne en lichte behuizing zijn Mac-notebooks gemakkelijk mee te nemen, maar toch zo krachtig dat je álles erop kunt doen – waar dan ook. Daarnaast toont het haarscherpe Retina-display een exacte kleurweergave en is rustgevend voor de ogen van je werknemers.

Elke wens binnen handbereik

Kies je voor de compacte Mac mini of de eindeloze mogelijkheden die Mac Pro biedt? De Mac-desktoplijn levert ongekende mogelijkheden die het beste halen uit elke professionele Apple-gebruiker. En Apple Financial Services maakt elke Mac voor elke onderneming toegankelijk.
Ontdek Apple-lease

Lage totale eigendomskosten

'Een Mac kost mijn organisatie meer dan een pc.' is een uitspraak die we regelmatig horen binnen het bedrijfsleven. Het tegendeel is echter waar! IT-bedrijf IBM bespaart bijvoorbeeld met elke Mac die zij aanschaffen gemiddeld € 400,- ten opzichte van een vergelijkbare pc. Hoge restwaarden, minder supportvragen en eenvoudig beheer zorgen voor deze besparing.
Lees meer over apparaatbeheer

Platform en onafhankelijkheid

Mac bevat standaard allerlei programma’s die van pas komen bij het werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, documenten op te stellen, presentaties te maken en te internetten.

Ook de software uit het Microsoft Office-pakket, waaronder Microsoft Word, Excel en PowerPoint, werken beter dan ooit op Mac. En alles wat je werknemers in deze apps doen, kan gewoon geopend of bewerkt worden op een Windows-apparaat. Zo kunnen zij overal op dezelfde manier werken.

Veiligheid voorop

Geavanceerde technologieën in macOS zorgen ervoor dat alle programma’s en bestanden op Mac voortdurend worden gemonitord, versleuteld en bijgewerkt. Ingebouwde tools als Touch ID, FileVault, en Gatekeeper beveiligen al jouw bedrijfsgegevens. Daarbij worden je werknemers beschermd tegen malware en andere bedreigingen, zonder dat daar extra software voor nodig is.
Meer over beveiliging in macOS
Mac in het bedrijfsleven
Mac in het bedrijfsleven

Integratie met iOS en iPadOS

Als een Mac samen wordt gebruikt met een iPhone en iPad, is er nóg meer mogelijk. Omdat veel apps op zowel Mac als een iOS- of iPadOS-device werken, kunnen je werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aan een e-mail beginnen, een document bewerken of internetten op het ene apparaat, en verdergaan waar ze waren gebleven op een ander apparaat.
iOS in het bedrijfsleven iPad zakelijk

Amac Pro helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden