Terug naar overzicht
Employee Choice Program

Employee Choice Program

Verschillende behoeftes

Een Employee Choice Program (ECP) is een programma waarmee je werknemers zelf de keus hebben op welke apparaten zij werken. Iedere werknemer heeft tenslotte zijn eigen behoeftes. Dankzij het ECP kunnen Apple-apparaten op een efficiënte wijze geïmplementeerd en beheerd worden. De medewerker heeft daarbij keuzevrijheid en IT behoudt de benodigde hoeveelheid overzicht.

Gemakkelijk te implementeren

Dankzij diverse programma’s van Apple is kantoorautomatisering door middel van Apple-apparaten heel gemakkelijk geworden.

Het Device Enrollment Program (DEP) van Apple zorgt ervoor dat Apple-producten onder je werknemers verspreid worden. Zij halen de producten dus zelf uit de verpakking en passen deze aan hun eigen voorkeuren aan. Dankzij deze oplossingen kunnen Apple-apparaten automatisch worden geconfigureerd, zonder dat daar tussenkomst van de IT-afdeling benodigd is.

Stel de werknemer centraal

Voor veel bedrijven zijn Apple-producten erg geliefd omdat ze simpel in gebruik én intuïtief zijn. Werken met Apple-producten leidt daarmee tot verhoging van de betrokkenheid en de verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. En dankzij de perfecte synergie tussen hardware en software hoeven je werknemers minder vaak ondersteuning van IT in te schakelen.

Financiële flexibiliteit

Apple-producten zijn niet alleen erg betrouwbaar, ook hebben ze vaak nog een hoge restwaarde aan het eind van hun levenscyclus. Dankzij hun duurzaamheid en nieuwe lease- en financieringsmodellen zoals Apple Financial Lease, kan jouw organisatie eenvoudig profiteren van Apple-producten. Dit terwijl de initiële kosten beperkt blijven.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden