Terug naar overzicht
Employee Choice Program

Employee Choice Program

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Het Employee Choice Program (ECP) is een programma waarmee je werknemers zelf de keus hebben op welke apparaten zij werken. Iedere werknemer heeft tenslotte zijn eigen behoeftes. Dankzij het ECP kunnen Apple-apparaten op een efficiënte wijze geïmplementeerd en beheerd worden. De medewerker heeft daarbij keuzevrijheid en de IT-afdeling behoudt de benodigde hoeveelheid overzicht.
Download Employee Choice Guide

Gemakkelijk te implementeren

Dankzij diverse programma’s van Apple is kantoorautomatisering door middel van Apple-apparaten heel gemakkelijk geworden.
Apple Business Manager (ABM) van Apple zorgt ervoor dat je Apple-producten eenvoudig onder je werknemers kan verspreiden. Zij halen de producten zelf uit de verpakking en eenmaal opgestart staan de apps en instellingen van jouw organisatie er automatisch op. Dankzij deze oplossingen kunnen Apple-apparaten snel worden uitgerold, zonder dat daar tussenkomst van de IT-afdeling benodigd is.
Lees meer over apparaatbeheer

Stel de werknemer centraal

Voor veel bedrijven zijn Apple-producten erg geliefd omdat ze simpel in gebruik én intuïtief zijn. Werken met Apple-producten leidt daarmee tot verhoging van de betrokkenheid en de verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. En dankzij de perfecte synergie tussen hardware en software hoeven je werknemers minder vaak ondersteuning van de IT-afdeling in te schakelen.
Ontdek nog meer voordelen in dit onderzoek Forrester

Financiële flexibiliteit

Apple-producten zijn niet alleen erg betrouwbaar, ook hebben ze vaak nog een hoge restwaarde aan het eind van hun levenscyclus. Dankzij hun duurzaamheid en nieuwe lease- en financieringsmodellen zoals Apple Financial Services, kan jouw organisatie eenvoudig profiteren van Apple-producten. Dit terwijl de initiële kosten beperkt blijven.
Ontdek Apple Financial Services
Employee Choice Program

Iedereen de beste tools

Alle Apple-producten werken perfect samen met Microsoft Office, Microsoft Exchange en Google G Suite. Hierdoor kunnen de meeste basisprocessen binnen de organisatie gelijk blijven. Is er echter een behoefte aan specifieke software of afwijkende processen dan biedt de App Store meer dan 200.000 andere apps waarmee de organisatie mobieler, productiever en/of creatiever werkt.
Miicrosoft 365 op Apple-producten? Geen probleem

Aan het werk!

Amac Pro heeft alle kennis en ervaring in huis om een succesvol Employee Choice Program uit te rollen. Wij willen je graag begeleiden met beproefde methoden voor de ondersteuning van Apple apparaten in jouw omgeving.

Wil je jezelf nog verder verdiepen in het Employee Choice Program? Neem dan contact op met Amac Pro.
Neem contact op

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.