Terug naar overzicht

Employee Choice Program

Employee Choice Program

Verschillende behoeftes

Een Employee Choice Program (ECP) is een programma waarmee je werknemers zelf de keus hebben op welke apparaten zij werken. Iedere werknemer heeft tenslotte zijn eigen behoeftes. Dankzij het ECP kunnen Apple-apparaten op een efficiënte wijze geïmplementeerd en beheerd worden. De medewerker heeft daarbij keuzevrijheid en IT behoudt de benodigde hoeveelheid overzicht.

Gemakkelijk te implementeren

Dankzij diverse programma’s van Apple is kantoorautomatisering door middel van Apple-apparaten heel gemakkelijk geworden. Jouw IT-medewerkers hebben hier dus weinig omkijken naar.

Het Device Enrollment Program (DEP) van Apple zorgt ervoor dat Apple-producten onder je werknemers verspreid worden. Zij halen de producten dus zelf uit de verpakking en passen deze aan hun eigen voorkeuren aan. Dankzij deze oplossingen kunnen Apple-apparaten automatisch worden geconfigureerd, zonder dat daar tussenkomst van de IT-afdeling benodigd is.

Geïntegreerde beveiliging

iOS is standaard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee bedrijfsgegevens, de apps en iOS-apparaten zelf op alle niveaus worden beschermd. Zo kan het apparaat met Face ID en Touch ID eenvoudig worden ontgrendeld. Daarnaast zijn gegevens niet toegankelijk voor andere apps en worden niet zonder jouw toestemming opgeslagen op de servers van Apple of in iCloud.

Controle voor IT én medewerker

iPhone en iPad kan moeiteloos in jouw organisatie geïmplementeerd worden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om tien of tienduizend apparaten. Met de ingebouwde iOS-technologieën kan jouw IT-gemakkelijk iPhone en iPad registreren op het bedrijfsnetwerk, instellingen opgeven, bedrijfsgegevens beheren en apps installeren.
Amac helpt u op weg - static block
https://www.amac.nl/media/external/icons/color