Terug naar overzicht

Amac in het bedrijfsleven

Amac in het bedrijfsleven

Missie en visie

Ons doel is om je medewerkers de beste tools in handen te geven waarmee zij productiever, creatiever én innovatiever te werk kunnen gaan. Amac Zakelijk begeleidt jouw organisatie in het gehele aankooptraject. Uiteraard stopt het contact tussen ons niet na de aankoop, maar wordt er juist gestreefd naar een langdurige relatie.

Waarom Amac Zakelijk?

Geïntegreerde beveiliging

iOS is standaard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee bedrijfsgegevens, de apps en iOS-apparaten zelf op alle niveaus worden beschermd. Zo kan het apparaat met Face ID en Touch ID eenvoudig worden ontgrendeld. Daarnaast zijn gegevens niet toegankelijk voor andere apps en worden niet zonder jouw toestemming opgeslagen op de servers van Apple of in iCloud.

Controle voor IT én medewerker

iPhone en iPad kan moeiteloos in jouw organisatie geïmplementeerd worden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om tien of tienduizend apparaten. Met de ingebouwde iOS-technologieën kan jouw IT-gemakkelijk iPhone en iPad registreren op het bedrijfsnetwerk, instellingen opgeven, bedrijfsgegevens beheren en apps installeren.
Amac helpt u op weg - static block
https://www.amac.nl/bedrijven/apple-zakelijk-test/
https://www.amac.nl/media/wysiwyg/Zakelijk_NIEUW/Widgets/mac_bedrijfsleven_krachtig_bg.jpg
https://www.amac.nl/bedrijven/apple-zakelijk-test/mac-in-het-bedrijfsleven-test/
https://www.amac.nl/media/external/icons