Terug naar overzicht

Apple Watch sportbandje 44mm - Citrusroze

Zoom
  • Innovatieve pinsluiting
  • Hoogwaardig fluorelastomeer
  • Soepel en sterk materiaal
  • Erg licht en zacht
  • Voelt prettig op de huid
Levertijd:
€ 40,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De sportbandjes van Apple zijn gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer. Hierdoor zijn ze niet alleen heel sterk maar ook verrassend licht en zacht. Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Het Apple Watch sportbandje is perfect voor al jouw bezigheden

De sportbandjes van Apple zijn gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer. Hierdoor zijn ze niet alleen heel sterk maar ook verrassend licht en zacht. Dit soepele materiaal valt mooi rond je pols en voelt heel prettig op de huid. Met de unieke pinsluiting zorg je telkens weer voor een stevige pasvorm.

Apple Watch sportbandje is ideaal voor de actievelingen

Het Apple Watch sportbandje is ideaal voor als je een actieve levensstijl hebt. Je kunt met dit bandje makkelijk gaan zwemmen, in de zee of in het zwembad, het maakt niet uit. Door het zachte en soepele materiaal zal je ook nooit last hebben van zwetende polsen. Ook al heeft het sportbandje een dicht design, hij ventileert meer dan genoeg!

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MYAW2ZM/A
Merk Apple
Geschikt voor Apple Watch Apple Watch Series 1 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 5 Apple Watch Nike+ Apple Watch Edition
Kastgrootte 42mm / 44mm
Type band Sportbandje
Maat band Universeel
Kleur band Roze
Materiaal band Fluorelastomeer
Sluiting Pin
In de doos Apple Watch sportbandje
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.