Terug naar overzicht

Apple Watch geweven sportbandje 44mm - Houtskool

Zoom
  • Ademend materiaal
  • Makkelijk verstelbaar
  • Klittenbandsluiting
  • Zacht aan de binnenkant
Levertijd:
€ 40,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Het geweven sportbandje is gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal, en is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Apple Watch geweven sportbandje

Het geweven sportbandje is gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal, en is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. De binnenzijde van dit tweelaags geweven nylon sportbandje bevat een groot aantal kleine lusjes die een zacht laagje vormen en tegelijkertijd voor ventilatie zorgen. De andere zijde is voorzien van robuuste bevestigingsstrips.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MGX43ZM/A
Merk Apple
Geschikt voor Apple Watch Apple Watch Series 1 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 5 Apple Watch Nike+ Apple Watch Edition
Type band Geweven nylon
Materiaal band Geweven nylon
Sluiting Klittenband
In de doos Apple Watch geweven sportbandje
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.