Terug naar overzicht

Apple siliconenhoesje met MagSafe iPhone 12 mini

new
Zoom

Dit siliconenhoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 12 mini te beschermen. Aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. En aan de binnenkant zorgt microvezel voor een goede bescherming. D... Lees meer

 • Draadloos laden met het hoesje
 • Klikt magnetisch vast
 • Qi compatibel
 • Zacht siliconen
 • Binnenkant van microvezel
Vanaf: € 45,45
Vanaf: € 45,45

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
Anderen kochten ook
Productinformatie

Apple siliconenhoesje met MagSafe iPhone 12 mini

Dit siliconenhoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 12 mini te beschermen. Aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. En aan de binnenkant zorgt microvezel voor een goede bescherming. Dankzij de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 12 mini is koppelen een kwestie van klik en klaar. Je iPhone zit direct goed op zijn plek, zodat opladen sneller en eenvoudiger gaat dan ooit. Als het tijd is om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen. Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Voel de klik.

MagSafe is een nieuwe serie kleurrijke accessoires die vanzelf vastklikken. Zo kun je je iPhone helemaal van jou maken én draadloos opladen. Je kunt eindeloos combineren, dus er is altijd een match met jouw persoonlijke stijl.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MHKCONFZM/A
Merk Apple
Model Case
Sluiting Geen
Geschikt voor Apple iPhone 12 mini
Draadloos opladen Ja
Materiaal
 • Microvezels
 • Siliconen
 • In de doos Apple siliconenhoesje met MagSafe iPhone 12 mini
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.