Terug naar overzicht
Amac Pro Business Event februari 2021

Amac Pro Business Event
februari 2021

Work from anywhere

De traditionele werkplek is al een tijdje aan het veranderen. Steeds meer mensen werken thuis of mobiel en kantoren worden vaker uitgerust met flexplekken. En de afgelopen maanden is deze verandering in een stroomversnelling gekomen. Tijdens het Amac Pro Business Event deelden we kennis over de oplossingen van Apple en Amac Pro. Kijk de sessies hieronder nog eens terug.
Neem contact op met Amac Pro

Opening & keynote Bas Haring

We trapte het business event af met een klein kijkje achter de schermen bij Amac. Daarna was het woord hoogleraar, schrijver en volksfilosoof Bas Haring.

Implementatie van een moderne Apple-werkplek

Stel je bent een organisatie die gebruikt maakt van de software van Microsoft. Maar je zou graag willen switchen naar een veiligere, flexibelere én betaalbare oplossing. In deze presentatie vertelt Dionysis Linardatos van Cambrian Technologies hoe zij dit samen met Amac Pro hebben gerealiseerd voor advocatenkantoor Van Benthem & Keulen.

Mac at Work

Uit onderzoek van Forrester Research blijkt dat organisaties minder kosten kwijt zijn aan beheer en onderhoud van een Mac dan aan een PC. Maar hoe werkt dat nou precies met die eenvoud en dat gemak? In deze presentatie ontdek je de voordelen van Apple-beheer voor organisaties.

Afsluiting

Na de presentaties sloten wij het business event af met een informatieve quiz, waarbij mooie prijzen te winnen waren.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.