Terug naar overzicht
Thuisonderwijs voor Scholen

Thuisonderwijs met korting

Samen met jouw school maken we thuisonderwijs makkelijker (en leuker!)

Juist nu is goed thuisonderwijs onmisbaar en bij Amac weten we dat leren leuker en lesgeven makkelijker wordt met Apple. Bovendien verdient iedereen natuurlijk een goede leer- en werkplek. Daarom kun je nu profiteren van korting op Apple voor thuisonderwijs.

Heb je al bericht gehad van je school? Klik dan hier!

Wie krijgen korting?

Als school geef je natuurlijk graag een extra steuntje in de rug. Helemaal nu personeel en leerlingen vaak zijn aangewezen op thuisonderwijs. Laten we de handen ineenslaan en het thuisonderwijs een stukje beter maken.

Je kunt nu als school Apple voor thuisonderwijs aanbieden, met een mooie korting. Onze onderwijskorting is nu namelijk beschikbaar voor iedereen die is betrokken bij thuisonderwijs. Iedereen die is verbonden aan jouw onderwijsinstelling kan korting krijgen op iPad, Mac en accessoires.

Thuisonderwijs docent
Thuisonderwijs leerling

Hoe werkt het?

De kortingen worden verbonden aan de schooldomeinnaam. Met hun e-mailadres van school maken werknemers en leerlingen een account aan op de website van Amac. Na het inloggen zijn de speciale onderwijsprijzen direct zichtbaar op alle webpagina’s. Binnen 3 simpele stappen is het al geregeld: aanmaken, bevestigen en bestellen maar!

Ook als school Apple aanbieden met korting?

Neem contact met ons op via onderwijs@amac.nl

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.