Terug naar overzicht
Hi #AmacOnderwijs, ik ben #AppleTeacher!

Hi #AmacOnderwijs,
ik ben #AppleTeacher!

Word Apple Teacher in oktober en win één van de drie iPads én Apple Pencils!

Apple heeft Apple Teacher ontwikkeld; een gratis online onderwijsprogramma dat speciaal is gemaakt voor het onderwijs. Apple Teacher ondersteunt leraren bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. En Apple Teacher is nu ook helemaal beschikbaar in het Nederlands. Laat Amac Onderwijs weten dat je Apple Teacher bent geworden en win de nieuwste iPad en Pencil!

Wat is Apple Teacher?

Apple Teacher bevat meer dan 120 lessen voor Mac en iPad die zijn ontwikkeld om jou als leraar te ondersteunen en te inspireren. Je leert bijvoorbeeld hoe je nieuwe vaardigheden opdoet voor iPad en/of Mac én hoe je die vaardigheden integreert tijdens jouw lessen.
Meld je gratis aan! Ontdek Apple Teacher
ik ben Apple Teacher

Hoe doe je mee?

Kans maken op een iPad en Apple Pencil doe je in twee stappen:
  1. Verdien zes badges en word Apple Teacher
  2. Deel in oktober 2020 op Facebook, Instagram en/of Twitter dat jij Apple Teacher bent geworden:
    • Maak een foto, in jouw klas (!), van jouw Apple Teacher certificaat waarop staat dat je Apple Teacher bent.
    • Deel jouw foto online en gebruik deze zin en hashtags:
      “Hi #AmacOnderwijs, ik ben #AppleTeacher!”

Hoe word ik Apple Teacher?

Nadat je verschillende lessen van een onderdeel hebt gevolgd, kun je aan de slag met een toets. En voor elke toets die je haalt, krijg je een badge. Zodra je zes badges hebt verdiend, ben je een erkende Apple Teacher.
Zorg er hierna voor dat jouw onderwijs vernieuwend blijft en verdergaat dan de basisbeginselen, met activiteiten en ideeën die je kunt toepassen in je eigen lessen. Heb je behoefte aan trainingen op maat? Neem dan contact op met Amac Onderwijs.
Bekijk onze onderwijsbegeleiding
Meer dan 120 lessen voor Mac en iPad
Hi #AmacOnderwijs, ik ben #AppleTeacher!

Win een iPad en Apple Pencil!

Om te vieren dat Apple Teacher eindelijk in het Nederlands beschikbaar is geven wij drie keer een set met iPad (32GB | Wi-Fi | Spacegrijs | 8e generatie) én Apple Pencil (1e generatie) weg aan leraren die in oktober 2020 Apple Teacher zijn geworden.

Begin november maken wij via onze Amac Onderwijs nieuwsbrief bekend wie de winnaars zijn.
Schrijf je hier in voor onze Onderwijs nieuwsbrief

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.