Terug naar overzicht
Amac Onderwijs Podklas

Amac Onderwijs Podklas

Een podcast over digitaal onderwijs

De Amac Onderwijs Podklas is een podcast over digitaal onderwijs. Wij spreken met onderwijsprofessionals in het primair en voortgezet onderwijs over hoe zij digitaal onderwijs in de praktijk inzetten. Van juf of meester in groep 1/2 tot en met rector van een middelbare school, hun ervaringen, ideeën, tips en tricks komen allemaal aan de orde. Heb je vragen of wil je reageren? Dat kan via ons Twitterkanaal @AmacOnderwijs. Veel luisterplezier!
Abonneer via Apple Podcasts

Abonneren en reageren

Wil je onze nieuwe aflevering automatisch ontvangen? Abonneer je dan op onze podcast via een van de podcast-apps die er beschikbaar zijn. En als je wilt reageren op onze podcast dan gaat dat het makkelijkst via Twitter op @AmacOnderwijs of stuur een mailtje naar onderwijs@amac.nl. We vinden het leuk om je reactie te ontvangen.
Abonneer via Apple Podcasts Abonneer via Spotify
Amac Onderwijs Podcast

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.