Terug naar overzicht
Amac Pro Business Event

Amac Pro Business Event

Work from anywhere

Gratis online event op woensdag 10 februari van 13:00 u. tot 14:30 u.

De traditionele werkplek is al een tijdje aan het veranderen. Steeds meer mensen werken thuis of mobiel en kantoren worden vaker uitgerust met flexplekken. En de afgelopen maanden is deze verandering in een stroomversnelling gekomen. Hoe zorg je als ondernemer nú ervoor om jouw medewerkers ook in de nabije toekomst flexibel te laten werken? En hoe zorg je ervoor dat dit veilig én betaalbaar gebeurt? Allemaal logische vragen waar Amac Pro tijdens dit business event antwoord op zal geven. Maak op een praktische wijze kennis met de oplossingen van Amac Pro. Wij zullen je inspireren door middel van interessante sprekers en presentaties, gefocust op 'Work from anywhere'.

Voor wie?

Wij nodigen directies, IT-managers en HR-managers van harte uit. En uiteraard ook ZZP'ers zijn meer dan welkom. Op deze dag, die in het teken staat van Apple in het bedrijfsleven, focussen wij ons met name op Mac voor bedrijven.

  • Amac Pro Business Event is alleen online te volgen
  • Een compact, anderhalf uur durend programma

Schrijf je gratis in!

Laat je op 10 februari inspireren en schrijf je nu gratis in voor het Amac Pro Business Event.

Planning
Event open: 12:50 uur.
Begin: 13:00 uur.
Afsluiting: 14:30 uur.
Direct inschrijven

Programma

Aan het eind van ons event weet je als directie aan de hand van concrete voorbeelden hoe de uitrol en implementatie van Apple-producten via Amac in zijn werk gaat. Als IT-manager heb je gezien hoe eenvoudig het beheer van Apple-producten is, ook al heb je slechts een paar of juist honderden Apple-devices in jullie bedrijf. Ontdek hieronder de inhoud van ons event.

Bas Haring

Keynote-spreker

Hoogleraar, schrijver en volksfilosoof Bas Haring zal het Amac Pro Business Event openen met een lezing waarin ons huidige tijdsbeeld centraal staat. In zijn presentatie zal visie, inspiratie, innovatie en verandervermogen zeker een rol gaan spelen.
Bas Haring
Mac werkt in een Windows-organisatie

Mac werkt in een Windows-organisatie

Presentatie en Q&A

Stel je bent een organisatie die gebruikt maakt van de software van Microsoft. Maar je zou graag willen switchen naar een veiligere, flexibelere én betaalbare oplossing. In deze presentatie vertelt Dionysis Linardatos van Cambrian Technologies hoe zij dit samen met Amac Pro hebben gerealiseerd voor advocatenkantoor Van Benthem & Keulen.

Eenvoud en gemak bij uitrol en beheer van Apple-producten

Presentatie en Q&A

Uit onderzoek van Forrester Research blijkt dat organisaties minder kosten kwijt zijn aan beheer en onderhoud van een Mac dan aan een PC. Maar hoe werkt dat nou precies met die eenvoud en dat gemak? In deze presentatie ontdek je de voordelen van Apple-beheer voor organisaties.
Beheer van Apple-producten
Evelien Bosch

Evelien Bosch

Dagspreker Evelien Bosch ken je als presentatrice van radio en tv en als een van de deelnemers van Wie is de Mol? Tijdens het Amac Pro Business Event zal zij de presentatie verzorgen.

Meld je gratis aan!

Laat je op 10 februari vanaf je bank, keukentafel of vanachter je bureau inspireren met de mogelijkheden van Apple en Amac Pro. Schrijf je nu gratis in voor het Amac Pro Business Event.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.